Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eticheta inteligentă Tempix, de la Kimet-Târgu Secuiesc

Autor: meatmilkjoi, 27 aprilie, 2017

Tot mai mulți producători de produse alimentare sunt preocupați să vină în fața consumatorilor cu cele mai bune produse dar, mai ales, ca dovadă a dorinței de a pune pe piață produse perfect sigure din punct de vedere alimentar, cu produse ambalate și etichetate potrivit celor mai noi tehnologii.

 

O nouă propunere pentru piața românească, vine din partea companiei Kimet, suport-partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk 2017, materializată în eticheta inteligentă Tempix.

 

Eticheta inteligentă Tempix, furnizată de firma Kimet, din Târgu Secuiesc, este o inovație unică și care asigură faptul că un produs a fost manipulat la temperatura corectă în întregul lanț frigorific, de la producător la magazin. Eticheta inteligentă Tempix este ieftină și flexibilă, putând fi aplicată tuturor produselor sensibile la temperatură: alimente, produse farmaceutice, cosmetice, vin și industrie.

 

Societatea Kimet a fost înființată în anul 1993 de actualul administrator și director, oferind consultanță în domeniul examinărilor nedistructive. Începând cu anul 1996, firma și-a schimbat profilul de activitate și a început să lucreze exclusiv în domeniul distribuirii materialelor pentru acest domeniu.
Astăzi societatea dispune de o experiență de 20 de ani în domeniul distribuirii produselor pentru control nedistructiv, având ca parteneri firme de prestigiu din Europa, SUA, Japonia.

 

Principiile de bază care ghidează activitatea firmei sunt:

 

Cunoaşterea permanentă a noutăților tehnice care apar în domeniul nostru de activitate pe piața Uniunii Europene și mondiale, precum și cunoașterea realităților economice specifice României, ne ajută să facem clienţilor noștri cea mai potrivită ofertă.

Produsele distribuite de către firma KIMET sunt achiziționate direct de la producători.

Relații excelente şi îndelungate cu clienții, bazate în primul rând pe încrederea reciprocă.

 

Contact:

525400 Târgu Secuiesc, Jutetul Covasna
Str. Garii Nr.64
Tel/Fax: +4(0)267.363.022
C.I.F.: RO5310010
Nr.inreg.: J14/780/1993
Web: www.kimet.ro; Email: office@kimet.ro

Domnul Marko Arola-Suedia, va fi speaker al Conferinței Meat Milk
Autor: meatmilk  /   joi, 12 aprilie 2018

Domnul Marko Arola, din Suedia, va fi unul dintre oaspeții de seamă ai Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk, care își va derula lucrările în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte ale României, față de noile realități ale pieței”. Participarea...

GfK: La ce se uită românii când citesc etichetele alimentelor?
Autor: meatmilk  /   vineri, 10 noiembrie 2017

(Comunicat) Aproape jumătate dintre consumatorii la nivel global, declară că atunci când citesc etichetele despre conținutul produselor pe care le consumă iau în calcul în primul rând să fie fără zahăr și fără ingrediente modificate genetic. Românii sunt și ei atenți la acest din urmă aspect, dar și la conținutul redus de...