Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Etichetare speciala implementata de selgros pentru produsele de carne din carmangeria proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Selgros lanseaza o etichetare speciala pentru produsele provenite din carmangeria proprie. Noua eticheta face o evidenta trimitere la produse premium, de calitate, accesibile insa tuturor.

In spatele acesteia regasim preocuparea retailerul pentru siguranta alimentara a produselor comercializate prin magazinele sale si in special pentru cele provenite din productia proprie, informeaza brandprivat.ro.

In paralel cu sistemul complex de asigurare a calitatii si sigurantei produselor alimentare, definit de standardul european ISO 22000, carmangeriile magazinelor Selgros, acolo unde se fabrica deja binecunoscutele produse proprii, au adoptat Sistemul HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

Respectarea cu strictete a principiilor acestui sistem este asigurata de catre toti angajatii magazinelor, supervizati de catre un medic veterinar, detasat permanent de la Directiile locale Sanitar-Veterinare.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...