Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!

Autor: meatmilkluni, 16 iulie, 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:  

 

Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat, biguit, capsat, laminat etc.

 

Putem executa produse tipografice de cea mai inalta calitate, la orice dimensiune si orice cantitate, cum ar fi: etichete, carti de vizita, foi cu antet, pliante, afise, fluturasi, brosuri, cataloage, reviste, calendare, mape etc. Tot in tipografia noastra, putem executa bannere, afise autocolante si roll-up-uri.

 

Suntem eficienti si motivati, atenti la detalii, perseverenti si perfectionisti. Cautam solutii pentru nevoile clientilor nostri, oferindu-le servicii ireprosabile, la preturi de producator.

 

Livrarea este gratuita in Bucuresti, iar pentru localitatile din alte judete, costul transortului este cel practicat de firma de curierat si este suportat de catre client.

 

Informatii suplimentare despre oferta noastra puteti afla accesandwww.infocolor.ro si la telefon 021.223.25.21.

Global Meat: PPA scăpată de sub control în Ucraina, România în mare pericol!
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 6 iulie 2018

Global Meat News informează că cincizeci și nouă de focare de PPA au fost raportate în Ucraina în acest an, inclusiv câteva la granița cu Uniunea Europeană (UE), în special România, unde 45 000 de porci au trebuit să fie sacrificați în cel mai mare focar din această parte a Europei.   Ca urmare, pproducția totală se va...

Ultima oră: C.E. a ridicat 45 de bariere comerciale, majoritatea, în agro-industrie!
Autor: meatmilk  /   joi, 5 iulie 2018

(Comunicat) Un număr-record de bariere comerciale au fost eliminate, în 2017, ca răspuns la intensificarea protecționismului pe piețele internaționale, se arată în cel mai recent raport anual pe această temă, publicat de Comisia Europeană.   Comisarul european Cecilia Malmström, responsabil pentru comerț, a declarat: „În...