Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!

Autor: meatmilkluni, 16 iulie, 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:  

 

Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat, biguit, capsat, laminat etc.

 

Putem executa produse tipografice de cea mai inalta calitate, la orice dimensiune si orice cantitate, cum ar fi: etichete, carti de vizita, foi cu antet, pliante, afise, fluturasi, brosuri, cataloage, reviste, calendare, mape etc. Tot in tipografia noastra, putem executa bannere, afise autocolante si roll-up-uri.

 

Suntem eficienti si motivati, atenti la detalii, perseverenti si perfectionisti. Cautam solutii pentru nevoile clientilor nostri, oferindu-le servicii ireprosabile, la preturi de producator.

 

Livrarea este gratuita in Bucuresti, iar pentru localitatile din alte judete, costul transortului este cel practicat de firma de curierat si este suportat de catre client.

 

Informatii suplimentare despre oferta noastra puteti afla accesandwww.infocolor.ro si la telefon 021.223.25.21.

Comisia Europeană: România nu a solicitat până acum niciun ajutor pentru despăgubirile cauzate de PPA
Autor: meatmilk  /   marți, 11 septembrie 2018

Într-un comunicat transmis către  Cursdeguvernare.ro, la cererea acesteia, și retransmis către redacția noastră, Comisia Europeană, prin purtătoarea ei de cuvânt la București, Anca Păduraru, afirmă:   ”Comisia Europeană nu a primit deocamdată nicio cerere oficială din partea României pentru acordarea unui ajutor...

Ultima oră: Parchetul General verifică gestionarea crizei Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 septembrie 2018

Conform Agerpres, Parchetul General efectuează verificări cu privire la modul în care autorităţile au gestionat criza pestei porcine africane, au declarat miercuri, reprezentanţii Biroului de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.   Potrivit unor surse...