Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!

Autor: meatmilkluni, 16 iulie, 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:  

 

Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat, biguit, capsat, laminat etc.

 

Putem executa produse tipografice de cea mai inalta calitate, la orice dimensiune si orice cantitate, cum ar fi: etichete, carti de vizita, foi cu antet, pliante, afise, fluturasi, brosuri, cataloage, reviste, calendare, mape etc. Tot in tipografia noastra, putem executa bannere, afise autocolante si roll-up-uri.

 

Suntem eficienti si motivati, atenti la detalii, perseverenti si perfectionisti. Cautam solutii pentru nevoile clientilor nostri, oferindu-le servicii ireprosabile, la preturi de producator.

 

Livrarea este gratuita in Bucuresti, iar pentru localitatile din alte judete, costul transortului este cel practicat de firma de curierat si este suportat de catre client.

 

Informatii suplimentare despre oferta noastra puteti afla accesandwww.infocolor.ro si la telefon 021.223.25.21.

CDR: Scrisoare deschisă adresată Doamnei Prim-Ministru Viorica Dăncilă, pe tema OUG 114
Autor: meatmilk  /   joi, 31 ianuarie 2019

(Comunicat) Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR) a transmis decidenților din România, o scrisoarea în care a explicat consecințele Ordonanței de Urgență 114/2018 din perspectiva tuturor industriilor afectate, dar și a economiei României în ansamblu. Scrisoarea a fost transmisă Președintelui, Prim-ministrului, Ministrului...

UE va penaliza calitatea duală cu până la 10 milioane de euro
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 23 ianuarie 2019

Deputații europeni au votat amendamente la legea privind calitatea duală, pentru companiile care comercializează produse alimentare de acest tip, urmând să aplice amenzi de până la 10 milioane de euro sau 4% din cifra de afaceri anuală a comerciantului, în încercarea de a proteja drepturile consumatorilor.   Astfel, deputații...