Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eurocarne, expozitia internationala a profesionistilor din industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Eurocarne sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare prin introducerea Sectorului Carnii la expozitia internationala de la Verona. Sectorul Carnii, care va fi introdus la Eurocarne va aduce evenimente live, conventii si o rata ridicata de participare internationala, care este adevarata chemare a industriei procesatoare a carnii, echipamente si tehnologii valorand peste 4,5 miliarde de euro,mai mult de 50% decat cea generata de export.

Potrivit unui comunicat al Eurocarne, trimis redactiei noastre, la targul international de la Verona, care va gazdui peste 300 de expozanti (30% din afara Italiei), dedicat tehnologiei si produselor pentru procesarea carnii, precum si pastrarii, refrigerarii si distributiei carnii, va fi introdus un nou concept, numit Sectorul Carnii, care reprezinta inima industriei alimentare italiene si unde vor avea loc evenimente cum ar fi Vinitaly, Sol, Enolitech, Agrifood, Siab si Fieraagricola.

Un sector, patru sectiuni: Zona Demo, Zona de Forum, Magazinul Evoluat si Clubul Buyerilor. Aceasta vrea sa insemne ca Sectorul Carnii va fi structurat in patru zone specifice. Zona Demo, in cooperare cu Federcarni, va reprezenta un laborator creativ cu demontratii live de procesare a carnii efectuate de maestrii macelari.

Zona de Forum va gazdui sesiunii de training si de informare incluzand conventii, seminarii si workshop-uri pentru a putea concura cu succes intr-o piata aflata in continua dezvoltare cu rate ale exportului peste 50% in sectorul tehnologiei si echipamentelor pentru industria carnii si care a generat o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro in 2011.

Conceptul de Magazin Evoluat, a fost conceput in colaborare cu Costa Group, o companie importanta din domeniul afacerii de magazin cu personalitate.

Pentru a putea promova contactele internationale, Eurocarne a creat Clubul Buyerilor, un loc de intalnire a peste 100 profesionisti si delegatii din Europa Centrala si de Est, Zona Mediteraneana, Orientul Mijlocii si America Latina.

Verona Fiere
Tel: +39.045.829.82.42 – 82.85 – 82.90 – 83.78
Fax: +39.045.829.81.13
E-mail: pressoffice@veronafiere.it

UNCSV va colabora cu APIROM pentru reciclarea deșeurilor agricole
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) Uniunea de Ramură Națională a Cooperativelor din Sectorul Vegetal (UNCSV) și Asociația Industriei de Protecția Plantelor din România (AIPROM) au încheiat un Protocol de colaborare prin care cele două organizații profesionale vor forma un parteneriat activ pentru promovarea și susținerea obiectivelor comune în interesul...

Convenții pentru acordarea garanțiilor bancare PNDR și POPAM
Autor: meatmilk  /   vineri, 24 mai 2019

(Comunicat) FNGCIMM a incheiat doua conventii de lucru cu EXIMBANK in vederea acordarii de garantii in baza OUG 43/2013 privind unele masuri pentru dezvoltarea si facilitarea accesului la finantare al fermierilor, al beneficiarilor PNDR 2014-2020 si POPAM 2014-2020, precum si pentru dezvoltarea afacerilor in domeniul productiei vegetale,...