Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eurocarne, expozitia internationala a profesionistilor din industria carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Eurocarne sarbatoreste cea de-a 25-a aniversare prin introducerea Sectorului Carnii la expozitia internationala de la Verona. Sectorul Carnii, care va fi introdus la Eurocarne va aduce evenimente live, conventii si o rata ridicata de participare internationala, care este adevarata chemare a industriei procesatoare a carnii, echipamente si tehnologii valorand peste 4,5 miliarde de euro,mai mult de 50% decat cea generata de export.

Potrivit unui comunicat al Eurocarne, trimis redactiei noastre, la targul international de la Verona, care va gazdui peste 300 de expozanti (30% din afara Italiei), dedicat tehnologiei si produselor pentru procesarea carnii, precum si pastrarii, refrigerarii si distributiei carnii, va fi introdus un nou concept, numit Sectorul Carnii, care reprezinta inima industriei alimentare italiene si unde vor avea loc evenimente cum ar fi Vinitaly, Sol, Enolitech, Agrifood, Siab si Fieraagricola.

Un sector, patru sectiuni: Zona Demo, Zona de Forum, Magazinul Evoluat si Clubul Buyerilor. Aceasta vrea sa insemne ca Sectorul Carnii va fi structurat in patru zone specifice. Zona Demo, in cooperare cu Federcarni, va reprezenta un laborator creativ cu demontratii live de procesare a carnii efectuate de maestrii macelari.

Zona de Forum va gazdui sesiunii de training si de informare incluzand conventii, seminarii si workshop-uri pentru a putea concura cu succes intr-o piata aflata in continua dezvoltare cu rate ale exportului peste 50% in sectorul tehnologiei si echipamentelor pentru industria carnii si care a generat o cifra de afaceri de 4,5 miliarde de euro in 2011.

Conceptul de Magazin Evoluat, a fost conceput in colaborare cu Costa Group, o companie importanta din domeniul afacerii de magazin cu personalitate.

Pentru a putea promova contactele internationale, Eurocarne a creat Clubul Buyerilor, un loc de intalnire a peste 100 profesionisti si delegatii din Europa Centrala si de Est, Zona Mediteraneana, Orientul Mijlocii si America Latina.

Verona Fiere
Tel: +39.045.829.82.42 – 82.85 – 82.90 – 83.78
Fax: +39.045.829.81.13
E-mail: pressoffice@veronafiere.it

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...