Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eurofood technik va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Eurofood Technik SRL, firma de consultanta in domeniul industriei alimentare, va fi prezenta cu stand propriu la Salonul International Fabrica de Carne care se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011, la nivelul 0 al pavilionului central al Romexpo, in organizarea agentiei infoALIMENT.

Furnizor de servicii de consultanta, Eurofood Technik va expune ultimele solutii tehnologice ale prestigioasei firme germane Maja Maschinen, destinate procesatorilor de carne.

Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de utilaje pentru industria carnii, Maja Maschinen este unul dintre principalii producatori europeni in domeniu.

Parmalat va cumpăra Kraft Heinz Cheese-Canada, pentru 1,62 miliarde de dolari
Autor: meatmilk  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

Grupul Parmalat face investiții semnificative în producția canadiană de lactate, prin achiziționarea diviziei de brânzeturi Kraft Heinz Canada, inclusiv a mărcilor Cracker Barrel, P'tit Quebec și aMOOza.   Parmalat, controlat de Lactalis-Franța, a anunțat că va adăuga mai multe branduri noi în portofoliul său, odată cu...

Drupa 2020: Tendințe în tehnologia imprimării ambalajelor
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 14 noiembrie 2018

AIPIA (Asociația Industriei de Ambalaje Active & Inteligente), colaborează intens cu organizatorii târgului cu Drupa 2020, pentru a prezenta ultimele tendințe și tehnologii Active & Intelligent Packaging.   În acest sens, Eef de Ferrante, CEO al AIPIA, a vorbit în cadrul Congresului Mondial al Asociației, care s-a...