Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eurofood technik va expune la salonul fabrica de carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Eurofood Technik SRL, firma de consultanta in domeniul industriei alimentare, va fi prezenta cu stand propriu la Salonul International Fabrica de Carne care se va desfasura in perioada 19-23 octombrie 2011, la nivelul 0 al pavilionului central al Romexpo, in organizarea agentiei infoALIMENT.

Furnizor de servicii de consultanta, Eurofood Technik va expune ultimele solutii tehnologice ale prestigioasei firme germane Maja Maschinen, destinate procesatorilor de carne.

Cu o experienta de peste 50 de ani in productia de utilaje pentru industria carnii, Maja Maschinen este unul dintre principalii producatori europeni in domeniu.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...