Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Europenii cresc consumul de carne din africa

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Ministrul de Comert al Africii a anuntat ca cererea de carne de vita din Botswana a crescut atat de mult in Europa, incat este mai mare decat stocurile. Astfel, potrivit oficialului, Botswana ar trebui sa isi sporeasca capacitatea de productie pentru a putea raspunde cererii. Acesta a precizat ca cererea in crestere este o oportunitate pentru Botswana sa isi difersifice segmentele economiei, incercand sa se bazeze din ce in ce mai putin pe exportul de diamante. In acest scop, autoritatile africane au semnat un partenerit cu cele europene, in vederea accesului in piete cu costuri rezonabile. Ministrul a mai subliniat a ca si Mozambiqueul este asteptat sa semneze un pact similar.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...