Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eurostat: În Luxemburg este cea mai scumpă carne din UE

Autor: Maria Demetriadmiercuri, 29 august, 2018

Potrivit analizelor Eurostat, care a făcut media prețurilor la principalele categorii de carne și produse din carne (vită, porc, pasăre), Luxemburgul este țara cu cele mai mari prețuri la carne din UE. Conform datelor, în 2017, Luxemburgul a avut prețuri pentru carne mai mari cu peste 41%, decât media UE.

 

Austria se situează pe locul doi, prețurile fiind cu cca 39% mai mari, față de media UE. Anterior, în anul 2016, Danemarca a avut cele mai mari prețuri pentru carne, cu aproape 40% mai mari peste media UE, urmată de Austria, cu aproximativ 37% mai mari.

 

Polonia a fost cea mai puțin costisitoare țară din UE, pentru carne, pentru al doilea an la rând, prețurile fiind cu aproximativ 43% mai mici decât media UE, urmate de Bulgaria, cu aproximativ 42% mai mici.

 

În țările europene non-UE, prețurile la carne din Elveția au fost cu 142% mai mari decât media Uniunii Europene, urmate de Islanda, cu 71,6% mai mari decât media UE și Norvegia cu 52,5% mai mari decât media UE.

Kerstin Horaczek a fost numită Directorul diviziei Tehnologie-Messe Frankfurt
Autor: meatmilk  /   joi, 30 august 2018

(Comunicat) Doamna Kerstin Horaczek a fost numită director de grup de la Messe Frankfurt. În această funcție, va fi responsabilă de evenimentele din întreaga lume în domeniul tehnologiilor pentru siguranță, securitate și foc, tehnologii alimentare, industria textilă, Sectoare industriale tehnologice.   Absolventă a...

IDF World Dairy Summit 2018 va avea loc în Coreea de Sud
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 29 august 2018

Experții globali în tehnologii inteligente de fermă își vor împărtăși experiența la Summitul Mondial al laptelui, care în acest an se va desfășura la Daejeon, Coreea de Sud, în perioada 15-19 octombrie.   În centrul dezbaterilor va sta aplicarea tehnologiei informației și comunicațiilor (TIC), transformarea fermelor de...