Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

EuroTier oferă soluții pentru viitor

Autor: Meat MIlkmarți, 23 septembrie, 2014

EuroTier , unul dintre târgurile globale pentru profesioniștii din domeniul de creștere a animalelor , va prezenta soluții pentru viitorul agriculturii în locația Fairgrounds în Hanovra, între 11-14 noiembrie 2014, informează Themeatsite.

Acest lucru este evident având în vedere cele 270 de inovații expuse de companiile expozante.

Pe de o parte , inovațiile care cresc în mod durabil și asigura profitul operațional vor fi evidențiate.

Pe de altă parte, soluțiile contribuie la îmbunătățirea legăturii dintre condițiile de bunăstare a animalelor și conservarea mediului.

Mai mult decât atât, expertiza la nivel global a industriei , agriculturii , științei și cercetării este disponibilă la EuroTier .

Cu programul său unic de informare , EuroTier oferă orientare și soluții pentru a stăpâni sarcinile prezente și viitoare în creșterea animalelor . Acest lucru face acest târg cel mai important furnizor de impulsuri pentru fermierii individuali , precum și întregul sector .

În jur de 2.300 de expozanti din 50 de tari isi vor expuse soluțiile complete pentru profesioniștii în creșterea animalelor . În afara faptului că World Poultry Salonul va fi reprezentată doar la EuroTier din nou în 2016, participarea expozanților este remarcabilă.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...