Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Evaziune fiscală cu carne. Prejudiciu: 900.000 lei

Autor: Ilie Stoianmiercuri, 2 octombrie, 2013

Ofițeri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor, Poliția Sectorului 1, au identificat și depistat un bărbat de 30 de ani, care, în calitate de reprezentant a două societăți comerciale, ar fi înșelat o societate comercială cu peste 700.000 de lei.

De asemenea, cel în cauză ar fi prejudiciat bugetul statului cu aproximativ 200.000 de lei.

În fapt, în cursul lunii mai a.c., reprezentantul unei societăți comerciale a sesizat Poliția Capitalei cu privire la faptul că, la diferență de 20 de zile, a primit telefonic două comezi de carne și produse din carne, în valoare totală de peste 700.000 de lei, marfa fiind ridicată în numele a două societăți comerciale de către transportatori angajați doar pentru a efectua aceste transporturi.

Pentru marfa ridicată, transportatorii au lăsat două bilete la ordin care, ulterior introducerii în bancă, au fost refuzate la plată pentru lipsă disponibil și pentru semnătură neconformă cu specimenul.

Ulterior, marfa ar fi fost comercializată la jumătate din valoarea de achiziție, fără documente de comercializare și fără a fi înregistrată în evidențele contabile ale celor două societăți comerciale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii bucureșteni, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de evaziune fiscală și înșelăciune, cu cel în cauză în stare de reținere, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă. (Biroul de presă al DGPMB)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...