Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: cargill, locul 1 la sectiunea industrii

Autor: marți, 5 februarie, 2013

Cargill Oils a fost desemnata castigatoarea Locului I la Sectiunea Industrie-Clasa Intreprinderi mari, in urma intocmirii celei de-a 19-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti,

de catre Camera de Comert si Industrie-Bucuresti. Clasarea pe locul fruntas a fost datorata performanta financiara a diviziei Cargill Oill, precum si a volumului sporit de afaceri.

Performantele celor aflati in top la aceasta editie sunt cu atat mai meritorii cu cat au fost rasplatite rezultatele obtinute in 2011, an marcat, inca, de efectele uneia dintre cele mai lungi si puternice crize economico-financiare pe care le-a cunoscut lumea.

In contextul in care, in Uniunea Europeana, redresarea economica ramane relativ fragila, a vorbi despre afaceri de succes, precum cele ale premiantilor nostri, inseamna a vorbi despre competitivitate, generata de productivitatea ridicata si, foarte important, de un management performant si de o cultura organizationala solida, a subliniat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Presedinte al CCIB.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Eveniment: cargill, locul 1 la sectiunea industrii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Cargill Oils a fost desemnata castigatoarea Locului I la Sectiunea Industrie-Clasa Intreprinderi mari, in urma intocmirii celei de-a 19-a editie a Topului Firmelor din Bucuresti,

de catre Camera de Comert si Industrie-Bucuresti. Clasarea pe locul fruntas a fost datorata performanta financiara a diviziei Cargill Oill, precum si a volumului sporit de afaceri.

Performantele celor aflati in top la aceasta editie sunt cu atat mai meritorii cu cat au fost rasplatite rezultatele obtinute in 2011, an marcat, inca, de efectele uneia dintre cele mai lungi si puternice crize economico-financiare pe care le-a cunoscut lumea.

In contextul in care, in Uniunea Europeana, redresarea economica ramane relativ fragila, a vorbi despre afaceri de succes, precum cele ale premiantilor nostri, inseamna a vorbi despre competitivitate, generata de productivitatea ridicata si, foarte important, de un management performant si de o cultura organizationala solida, a subliniat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, Presedinte al CCIB.(Mai multe, pe www.revista-piata.ro)

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...