Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eveniment Chr. Hansen România: Microorganismele și creșterea siguranței alimentare a produselor din carne

Autor: Meat MIlkluni, 4 aprilie, 2016

În data de 8 aprilie 2016 Chr. Hansen România organizează workshop-ul   “Utilizarea microorganismelor cu scopul creșterii siguranței alimentare în preparatele din carne proaspete, fierte-afumate si maturate”. Evenimentul va avea loc la Hotel Crowne Plaza din București și va reuni specialisti din industria carnii, autorități,  retaileri și mediul academic.

 

Siguranța alimentară constituie o preocupare fundamentală pentru producătorii din industria cărnii, pentru autorități, comercianti și consumatori.  Chr. Hansen vine în sprijinul partenerilor săi, oferind culturile SafePro®,  pentru eliminarea riscului de Listeria, extinderea termenului de valabilitate, creșterea stabilității culorii, reducerea retururilor de marfă, reducerea costurilor cu analizele de calitate, diferențierea în piață etc.

 

Subiectele care vor fi abordate în cadrul workshop-ului:

 

-Provocările actuale legate de siguranța alimentară și tendințele pieței de eliminare a conservanților și chimicalelor din produsele din carne

-Aspecte legislative privind  siguranța alimentară a preparatelor din carne, utilizarea și etichetarea culturilor de microorganisme cu rol de protecție

-Aplicatii si modalități moderne de aplicare ale culturilor în produsele din carne

 

Participarea este gratuită.

Pentru înscrieri, precum și alte detalii legate de eveniment vă rugăm să o contactați pe Cristina Chirvase pe adresa de email : rocrch@chr-hansen.com sau la telefon 0728 306 451.

 

Chr. Hansen este o companie globală axată pe biotehnologie, care dezvoltă ingrediente naturale pentru industriile alimentară și farmaceutică, precum și pentru nutriție și agricultură. Produsele noastre includ: culturi, enzime, probiotice și coloranți naturali, toate soluțiile pe care le oferim bazându-se pe cercetări intense, competențe de dezvoltare asociate cu investiții semnificative în tehnologie. Compania deține o poziție de lider pe piață, prin toate diviziile sale: Culturi & Enzime, Sănătate & Nutriție și Coloranți Naturali.

Ingrediente ”surpriză” pentru deserturile lactate
Autor: Maria Demetriad  /   miercuri, 30 ianuarie 2019

Noile arome surprinzătoare sunt tendințe în toate categoriile de alimente și băuturi, iar industria lactatelor nu face excepție, mai ales când e vorba despre deserturi. Și, cu cât sunt mai exotice, cu atât sunt mai incitante pentru consumatorii care doresc din ce în ce mai mult noi experiențe. Tocmai de aceea, Food Business News a...

Vitamine cu relevanță pentru procesarea cărnii
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 24 ianuarie 2019

Percepția noastră despre hrană s-a schimbat de-a lungul secolelor. Inițial, mâncarea a fost pur și simplu percepută ca mijloc de a obține substanțele nutritive și energia necesare organismului. Mai târziu, datorită evoluției din știința nutriției, a început să fie văzută ca un mijloc de sprijinire a creșterii și dezvoltării...