Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eveniment: doripesco, la targul de turism

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

(Comunicat) Doripesco participa la editia de toamna a Targului de turism care se desfasoara la Romexpo, pentru a-si prezenta ofertele de sarbatori ale celor trei unitati turistice.

Pe toata perioada targului, ofertele Doripesco le veti gasi atat la standul ROSENAU – pavilionul C1, cat si la standul ANTREC – pavilionul C4.

Echipa Doripesco s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea agentiilor de turism, atat pentru ofertele cu care ne-am prezentat la acest targ de toamna, cat si pentru ceea ce s-a creat, investitiile realizate cu precadere in Pensiunea Poiana Rasnoavei – Doripesco (crearea lacului de langa pensiune pentru pescuit sportiv, singurul din zona Rasnov pentru aceasta activitate de agrement; dar si construirea foisorului de pe lac, acesta oferind o priveliste rupta din basmele copilariei).

In plus, agentiile de turism, dar si oficialii prezenti la targul de toamna (Corina Martin – Presedinte ANAT Romania, Dragos Raducan – Vice Presedinte FPTR, Mioara Visan – Presedinte ANTREC Brasov, Constantin Ungureanu – Presedinte Asociatia Rosenau Turism, Radu Gabriel – Vicepresedinte ANAT Romania, Nicu Radulescu – Presedinte OPTB Romania), au apreciat evolutia companiei pe ramura de turism si diversificarea turismului in zona Brasov, prin introducerea unor activitati de agrement, care se afla abia la inceput in Romania: birdwatching, programe educationale, pescuit sportiv in sistem catch and release.
Daca in perioada 31 octombrie – 04 noiembrie, Doripesco a participat la INDAGRA, promovand produsele traditionale din peste, acum ne vom concentra atentia asupra targurilor de turism si ofertelor de iarna, cu atat mai mult cu cat in acest an venim cu o oferta inedita de Craciun, pentru pensiunea Poiana Rasnoavei – Doripesco:

PACHET CRACIUN 2012 – AU TRECUT OILE DEALUL (23-26 decembrie). Prin aceasta oferta, le-am pregatit turistilor multe surprize, invitandu-i sa retraiasca traditiile romanesti la Pomana porcului, care se va desfasura in prima parte pe terasa pensiunii, unde ii asteptam pe turisti cu tuica fiarta si vin fiert, platouri taranesti cu sorici, jumari, turn de slaninuta, toba, caltabos, branza de burduf si ceapa rosie, dar si un foc de tabara de neuitat. In cea de-a doua parte, ii vom invita pe turisti in salonul restaurant, unde se va servi pomana porcului bine udata cu vin la discretie, iar pentru copiii cuminti va veni cu siguranta Mos Craciun, insotit de colindatori.

Dorinta noastra este sa dezvoltam un ALTFEL de turism, prin promovarea naturii, deoarece Delta din Carpati – Doripesco reprezinta o arie naturala protejata, sit Natura 2000 si Sit Ramsar. Complexele piscicole aflate in custodia Doripesco prezinta avantaje deosebite nu doar pentru acvacultura, ci si pentru turism, Doripesco oferindu-le clientilor trei unitati turistice si posibilitatea practicarii unor activitati de agrement, precum: pescuitul sportiv, birdwatching si vanatoare.

Contextul actual ne obliga sa fim responsabili in privinta alimentatiei, iar din acest motiv Doripesco a venit in intampinarea dorintei clientilor, prin preparatele pescaresti pe care le pot gasi in cele trei restaurante: Complexul Turistic Doripesco, Restaurantul Casa Pastravarului si Pensiunea Poiana Rasnoavei – Doripesco.

Avantajele competitive ale acestor locatii de turism sunt reprezentate de: meniul specific pescaresc cu peste de prima prospetime din baltile proprii, ambianta extraordinara determinata de peisaje naturale mirifice, precum si activitatile de agrement oferite turistilor: pescuit sportiv, birdwatching si vanatoare. (Ing. Dorin Crizbasan – Director General S.C. Doripesco S.A.)

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...