Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

EVENIMENT! Expo-Conferința Internațională infoPACK 2016 17 noiembrie-București

Autor: Meat MIlkmiercuri, 20 iulie, 2016

Realități și perspective ale Industriei românești de ambalaje

Cu o experiență de peste 20 de ani în presa specializată și organizarea de evenimente, agenția infoGROUP Media Invest vă invită să participați la prima ediție a Expo-Conferinței Internaționale infoPACK 2016, eveniment care se va desfășura în ziua de 17 noiembrie, la București, sub titlul ”Realități și perspective ale Industriei românești de ambalaje”.

 

La manifestare vor participa investitori, top-manageri, specialiști din packaging din România și străinătate, reprezentanți ai companiilor românești și internaționale de profil, dar și reprezentanți ai beneficiarilor producătorilor și distribuitorilor de tehnologii, materiale și servicii din domeniul ambalajelor. Ca invitați speciali, la eveniment vor fi prezenți membri ai Guvernului României, ai Parlamentului European, președinți ai asociațiilor profesionale din România și Uniunea Europeană, atât din Industria de ambalaje, cât și din industriile beneficiare.

 

Programul evenimentului va conține dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, dar și prezentări de tehnologii, produse și servicii care vor viza următoarele domenii:

 

Sustenabilitate, Reciclare, Industrie alimentară, Etichetare, Tipar, Codificare, FMGC, Pharma, Produse cosmetice, Jucării, Ambalare industrială, Inovație, Design etc.

 

Pentru a facilita accesul direct la informația comercială, în zona Expo vor fi amenajate standuri la care companiile își vor putea prezenta direct, oferta de produse și servicii.

 

Evenimentul va avea un caracter interactiv, favorabil dialogului Business to Business, atât în timpul dezbaterilor, cât și în momentele de Networking.

 

Informații despre organizarea Expo-Conferinței Internaționale infoPACK 2016, speaker-i și teme, puteți obține în perioada următoare pe site-ul www.infopack.ro și la office@infogroup.ro.

 

Despre infoGROUP

 

Agenția infoGROUP Media Invest este editorul publicațiilor infoCONSTRUCT, infoALIMENT, infoFERMA, Fabrica de CarneFabrica de Lapte, infoPACK, precum și organizatorul Expo-Conferinței Internaționale Meat & Milk, având în proprietate și Tipografia infoGROUP Media.

Publicațiile editate de infoGROUP se adresează unui număr total de cca 60.000 de cititori.

 

Vă așteptăm să participați la Expo-Conferința Internațională infoPACK 2016, în ziua de 17 noiembrie!

 

SECȚIUNI

 

Sesiuni generale:

-În ziua de 17 noiembrie vor avea loc două Sesiuni de comunicări. Fiecare Sesiune va conține câte patru prezentări ale companiilor participante și o dezbatere. Între prezentări, vor fi proiectate clip-uri business, ale companiilor.

-La fiecare dezbatere vor lua cuvântul oficiali ai Guvernului, invitați ai organismelor profesionale internaționale, reprezentanți ai Parlamentului European, președinți ai principalelor Asociații profesionale din domeniu, participanții având ocazia de a interveni liber în discuții.

 

Prezentări:

-Durata prezentărilor de companii va fi de 15 minute + 5 minute de întrebări și răspunsuri.

 

MoviePack:

Utilizând această oportunitate, firmele pot opta pentru proiecția pe ecranele evenimentului, în fiecare Sesiune, a unuifilm/clip de cca 3 minute, care să conțină prezentări ale activității curente, tehnologii, oferte de produse și servicii, mesaje publicitare. Filmele vor fi proiectate intercalat, între luările de cuvânt ale speaker-ilor, acestea urmând să ruleze și pe ecranele conferinței, ”in loop”, în pauzele dintre Sesiuni, dar și pe monitoarele care vor fi montate la recepția Expo-Conferinței, în cele mai vizibile locuri.

 

Masă rotundă:

În după-amiaza zilei de 17 noiembrie, va fi organizată o Masă rotundă. Personalități de prim rang vor dezbate teme de maximă importanță, intrând în dialog cu asistența. Masa rotundă va fi televizată în direct.

 

B2B-Expo:

-Zona Expo va fi organizată într-un spatiu de maximă vizibilitate. Vor fi amenajate standuri, propice dialogului B2B și prezentării detaliate ale ofertelor companiilor expozante. 

 

Networking:

-Networking-ul va fi unul dintre programele forte ale evenimentului, facilitând realizarea de noi legături de afaceri, schimbul de informații, identificarea de oportunități de dezvoltare a relațiilor comerciale. Pentru facilitarea dialogului, vor fi amenajate spații speciale, destinate discuțiilor separate, elaborarării de strategii bilaterale și dialogului confidențial.

 

Program

 

Miercuri 16 noiembrie

10:00-18:00 Amenajarea standurilor de către reprezentanții companiilor care vor expune în Secțiunea B2B-Expo

17:00-22:00 Primirea participanților din țară și din străinătate

20:00-22:00 Cina

 

Joi 17 noiembrie

07:00-08:45 Mic dejun/Primirea participanților

 

Sesiunea I: Să ambalăm în profit Industria de Ambalaje

09:00-09:05 Deschiderea oficială: Cuvânt de ”Bun venit!”, adresat de Doamna Mirela Vasile-Director General infoGROUP Media Invest

09:05-09:15 Industria ambalajelor, vector al creșterii economice și al protecției mediului; Invitată: Doamna Cristiana Pașca-Palmer, Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor.

09:15-09-30 Ambalajul și eticheta, respect pentru lege și consumator; Invitat: Paul Anghel-Director General ANPC

09:30-10:50 Prezentări de companii, Clip-uri MoviePack

10:50-11:30 Dezbatere: Planul Național de Gestionare a Deșeurilor, necesitate, nu moft! Invitați: Raul Pop-Secretar de Stat MAAP,  Robert Uzună-Președintele ARAM, Dan Șucu-Președinte AMRCR.

 

11:30-11:45 Coffee break, networking, vizitarea standurilor B2B-Expo

 

Sesiunea a II-a: Tehnologie + Inovație = Eficiență + Responsabilitate

 

11:45-12:00 Industria românească de ambalaje, conectată la sistemul european de responsabilitate economică, socială și de mediu; Invitată: Daciana Sârbu-Vicepreședinte al Comisiei de Mediu, Sănătate Publică și Siguranță alimentară a Parlamentului European

12:00-13:20 Prezentări Companii, Clip-uri MoviePack

13:20-14:00 Dezbatere: Până la urmă, cine trebuie să plătească taxa de reciclare? Invitați: Daniela Teodoru-Secretar General MMAP, Bogdan Tache-Președinte APRA, Sorin Minea– Președinte Romalimenta, Radu Timiș-Președinte ARC, Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR

 

14:00-15:00 Prânz

 

15:00-17:00 Masă rotundă: Cum scoatem RECICLAREA din groapa de gunoi a economiei? Invitați: Raul Pop-Secretar de Stat MMAP, Achim Irimescu– Ministru MADR, Carmen Ileana Moldovan-Președinte al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic a Camerei Deputaților, Liviu Popeneciu-Președinte al Asociației Române pentru Reciclare, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL, Mariana Barbălată-Director Executiv Greenpeace România (Masa rotundă va fi televizată în direct)

 

17:00-19:30 Timp la dispoziția participanților, networking, vizitarea standurilor B2B-Expo.

19:30-12:00 infoPACK Night (Cină festivă, networking, show, relaxare)

 

Tematică și Titluri (ORIENTATIV)

 

NOTĂ: Titlurile reprezintă doar sugestii referitoare la acoperirea tematică. Pe măsură ce spațiile de prezentare vor fi rezervate de companii, ele vor fi actualizate, fiind anunțate pe site-urile www.infopack.ro, www.fabricadecarne.ro, www.fabricadelapte.ro, www.infoconstruct.ro și www.infoaliment.ro.

 

Piață:

-Drumul alături de lider aduce profit (Prezentarea Partenerului Premium)

-Tendințe de consum și strategii de piață în packaging

 

Utilaje, echipamente, tehnologii:

-Inovații în domeniul tehnologiilor de ambalare

-Echipamente și tehnologii de reciclare

-Tehnologii de termoformare cu aplicații multiple

-Tehnologii de print și etichetare destinate industriei de ambalaje

-Bag-in Box, soluția perfectă pentru ambalarea sigură și profitabilă a băuturilor

-Veleitățile ambalajelor active și inteligente/Sisteme de codificare

-Linii complete de ambalare și paletizare

-Containerul, ambalajul călător

-Ambalarea industrială, rentabilitate la Categoria grea

 

Materiale:

-Plasticul, Regele Industriei de Ambalaje

-Filme multistrat, calitate la superlativ

-Utilizarea filmelor biodegradabile în ambalarea alimentelor

-Noi valențe ale ambalajelor din hârtie și carton

-Cerneluri ecologice cu aplicabilitate în packaging

-Sticlă, aluminiu sau PET?

 

Siguranță și Calitate:

-Diminuarea migrării chimice din ambalaj în produs

-Particularitățile ambalării și etichetării în Paharma

-Managementul riscului de calitate în Packaging

 

Certificare:

-Certificarea IFS a ambalajelor, succes pe termen lung în retail

-Certificarea FSC a ambalajelor, parte a conceptului de durabilitate

 

Design:

-Soluții inovatoare de concept-design

-Când trebuie schimbat un ambalaj?

-Ce vinde? Produsul, marca sau ambalajul?

-Ambalarea produselor pentru copii poate fi distractivă, dar nu se poate glumi cu ea

Conferința Meat. Milk se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai 2018 !!!
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Agenția infoGROUP informează că Expo-Conferința Internațională Meat.Milk își modifică zilele de desfășurare, aceasta urmând să aibă loc în zilele de 10 și 11 mai 2018, la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Toate celelalte detalii legate de tematică, program, secțiuni etc, rămân neschimbate.   Fiecare zi va debuta cu...

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!
Autor: meatmilk  /   luni, 15 ianuarie 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte...