Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: expozitie avicola la pitesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Crescatorilor de Animale si Pasari de Rasa – Filiala Arges organizeaza intre 25 si 27 ianuarie a treia editie a Expozitiei de Pasari Rare, in pavilionul expozitional Casa Cartii, din Pitesti.

Potrivit organizatorilor, la expozitie vor participa aproximativ 400 de exemplare rare de gaini, porumbei, fazani si pauni.

Exemplarele participante vor fi arbitrate de un juriu national, care le va puncta in functie de calitatile lor, iar cele mai frumoase exemplare vor fi premiate. Crescatorii vor primi diplome si cupe, reprezentand recunoasterea meritelor si a eforturilor depuse pe parcursul multor ani de crestere a pasarilor. Scopul organizarii acestui eveniment este conservarea raselor de pasari si animale autohtone.

Expozitia va fi deschisa vineri, la ora 12, simbata poate fi vizitata intre orele 9 si 19, iar duminica, pina la prinz. Un bilet costa 5 lei, iar prescolarii au intrarea gratuita, dupa cum informeaza agroazi.ro.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...