Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: expozitie avicola la pitesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Crescatorilor de Animale si Pasari de Rasa – Filiala Arges organizeaza intre 25 si 27 ianuarie a treia editie a Expozitiei de Pasari Rare, in pavilionul expozitional Casa Cartii, din Pitesti.

Potrivit organizatorilor, la expozitie vor participa aproximativ 400 de exemplare rare de gaini, porumbei, fazani si pauni.

Exemplarele participante vor fi arbitrate de un juriu national, care le va puncta in functie de calitatile lor, iar cele mai frumoase exemplare vor fi premiate. Crescatorii vor primi diplome si cupe, reprezentand recunoasterea meritelor si a eforturilor depuse pe parcursul multor ani de crestere a pasarilor. Scopul organizarii acestui eveniment este conservarea raselor de pasari si animale autohtone.

Expozitia va fi deschisa vineri, la ora 12, simbata poate fi vizitata intre orele 9 si 19, iar duminica, pina la prinz. Un bilet costa 5 lei, iar prescolarii au intrarea gratuita, dupa cum informeaza agroazi.ro.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...