Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Eveniment: expozitie avicola la pitesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Crescatorilor de Animale si Pasari de Rasa – Filiala Arges organizeaza intre 25 si 27 ianuarie a treia editie a Expozitiei de Pasari Rare, in pavilionul expozitional Casa Cartii, din Pitesti.

Potrivit organizatorilor, la expozitie vor participa aproximativ 400 de exemplare rare de gaini, porumbei, fazani si pauni.

Exemplarele participante vor fi arbitrate de un juriu national, care le va puncta in functie de calitatile lor, iar cele mai frumoase exemplare vor fi premiate. Crescatorii vor primi diplome si cupe, reprezentand recunoasterea meritelor si a eforturilor depuse pe parcursul multor ani de crestere a pasarilor. Scopul organizarii acestui eveniment este conservarea raselor de pasari si animale autohtone.

Expozitia va fi deschisa vineri, la ora 12, simbata poate fi vizitata intre orele 9 si 19, iar duminica, pina la prinz. Un bilet costa 5 lei, iar prescolarii au intrarea gratuita, dupa cum informeaza agroazi.ro.

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...