Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: expozitie avicola la pitesti

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Asociatia Crescatorilor de Animale si Pasari de Rasa – Filiala Arges organizeaza intre 25 si 27 ianuarie a treia editie a Expozitiei de Pasari Rare, in pavilionul expozitional Casa Cartii, din Pitesti.

Potrivit organizatorilor, la expozitie vor participa aproximativ 400 de exemplare rare de gaini, porumbei, fazani si pauni.

Exemplarele participante vor fi arbitrate de un juriu national, care le va puncta in functie de calitatile lor, iar cele mai frumoase exemplare vor fi premiate. Crescatorii vor primi diplome si cupe, reprezentand recunoasterea meritelor si a eforturilor depuse pe parcursul multor ani de crestere a pasarilor. Scopul organizarii acestui eveniment este conservarea raselor de pasari si animale autohtone.

Expozitia va fi deschisa vineri, la ora 12, simbata poate fi vizitata intre orele 9 si 19, iar duminica, pina la prinz. Un bilet costa 5 lei, iar prescolarii au intrarea gratuita, dupa cum informeaza agroazi.ro.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...