Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: green week, berlin 2013

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vineri, 18 ianuarie, la MesseBerlin, in prezenta cancelarului german Agela Mrkel, a avut loc ceremonia de deschidere a editiei cu numarul 78 a targului international Green Week, eveniment care se desfasoara sub titlul Experienta calitatii.

Manifestarea expozitionala este destinata fermierilor si producatorilor traditionali atestati. La editia actuala, partener oficial de organizare a fost Olanda, tara care are rezervata, alaturi de Germania, cea mai importanta prezenta.

In cele 26 de hale intinse pe un perimetru de 8 km patrati, la Green Week Berlin 2013 expun peste 1.600 de producatori din intreaga lume, cele mai mari standuri, in afara de cele ale tarii gazda si al Olandei fiind acelea ale Federatiei Ruse si ale Sudanului.

Principalele sectiuni ale editiei din acest an sunt: Pretul pietei in 2013, Natur.tec, Energie regenerabila, Bio Market, Sustenabilitate si Farm Shop Tour.

Romania participa cu un stand national organizat in hala 10.2. Doamna Emilia Mohan, reprezentanta MADR la Gren Week 2013 a declarat pentru ziaristii Centrului de Presa ca producatorii romani traditionali sunt prezenti cu o gama larga de specialitati precum: carnati, sunca, sucuri, fructe, produse apicole, branzeturi. Dintre firmele romanesti participante evidentiem prezenta celor de la Zimbira, Lactate Bradet, Sonimpex Topoloveni si Bio Apimond. Vom reveni.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...