Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: green week, berlin 2013

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vineri, 18 ianuarie, la MesseBerlin, in prezenta cancelarului german Agela Mrkel, a avut loc ceremonia de deschidere a editiei cu numarul 78 a targului international Green Week, eveniment care se desfasoara sub titlul Experienta calitatii.

Manifestarea expozitionala este destinata fermierilor si producatorilor traditionali atestati. La editia actuala, partener oficial de organizare a fost Olanda, tara care are rezervata, alaturi de Germania, cea mai importanta prezenta.

In cele 26 de hale intinse pe un perimetru de 8 km patrati, la Green Week Berlin 2013 expun peste 1.600 de producatori din intreaga lume, cele mai mari standuri, in afara de cele ale tarii gazda si al Olandei fiind acelea ale Federatiei Ruse si ale Sudanului.

Principalele sectiuni ale editiei din acest an sunt: Pretul pietei in 2013, Natur.tec, Energie regenerabila, Bio Market, Sustenabilitate si Farm Shop Tour.

Romania participa cu un stand national organizat in hala 10.2. Doamna Emilia Mohan, reprezentanta MADR la Gren Week 2013 a declarat pentru ziaristii Centrului de Presa ca producatorii romani traditionali sunt prezenti cu o gama larga de specialitati precum: carnati, sunca, sucuri, fructe, produse apicole, branzeturi. Dintre firmele romanesti participante evidentiem prezenta celor de la Zimbira, Lactate Bradet, Sonimpex Topoloveni si Bio Apimond. Vom reveni.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...