Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Eveniment: produsele zimbria, apreciate de berlinezi la green week 2013

Autor: marți, 5 februarie, 2013

In perioada 17-28 ianuarie 2013 se desfasoara la Berlin Targul international de produse agricole si alimentare Grüne Woche-Green Week 2013, manifestare la care, din nou, produsele Zimbria au fost apreciate de vizitatorii berlinezi.

Intr-o declaratie acordata telefonic de domnul Marius Verdesi, acesta a afirmat ca de acum, produsele noastre sunt cunoscute de consumatorii germani. Multi dintre cei care ne-au vizitat standul la celelalte editii la care am participat, au venit special pentru a ne reantalni si pentru a ne cumpara specialitatile pe care le-am expus, precum branza cu negrilica de Covurlui, cascavalul afumat impletit, celelalte branzeturi traditionale.

Referitor la standul Romaniei din acest an, domnul Verdesi a adaugat: Desigur, anul trecut, firmele romanesti au avut o mai mare vizibilitate, fiind parteneri de organizare a evenimentului.”

Dar, oricum, ponderea prezentei companiilor romanesti a crescut fata de anii anteriori, asa ca anul acesta imi pare o crestere de imagine si vanzari pentru ca, sa nu uitam, acest targ este cu vanzare, chiar daca berlinezului trebuie sa ii lasi impresia ca a facut o afacere, facadu-i un discount de cativa centi.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Eveniment: produsele zimbria, apreciate de berlinezi la green week 2013

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 17-28 ianuarie 2013 se desfasoara la Berlin Targul international de produse agricole si alimentare Grüne Woche-Green Week 2013, manifestare la care, din nou, produsele Zimbria au fost apreciate de vizitatorii berlinezi.

Intr-o declaratie acordata telefonic de domnul Marius Verdesi, acesta a afirmat ca de acum, produsele noastre sunt cunoscute de consumatorii germani. Multi dintre cei care ne-au vizitat standul la celelalte editii la care am participat, au venit special pentru a ne reintalni si pentru a ne cumpara specialitatile pe care le-am expus, precum purcelusul de lapte gatit la cuptor, carnatii de oaie de Covurlui, muschi de capra impletit, salam si carnati de mistret si cerb.

Referitor la standul Romaniei din acest an, domnul Verdesi a adaugat: Desigur, anul trecut, firmele romanesti au avut o mai mare vizibilitate, fiind parteneri de organizare a evenimentului.

Dar, oricum, ponderea prezentei companiilor romanesti a crescut fata de anii anteriori, asa ca anul acesta imi pare o crestere de imagine si vanzari pentru ca, sa nu uitam, acest targ este cu vanzare.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...