Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!

Autor: meatmilkluni, 15 ianuarie, 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR.

 

Fiecare ediție ulterioară va fi transmisă vinerea, în prime time, de la ora 19 la ora 20, fiind reluată în serile de sâmbătă și duminică, în același interval orar.

 

Concepută pe structura revistei Meat.Milk., singura emisiune specializată din întregul peisaj media, dedicată sectoarelor de carne și lapte din România, se dorește a fi forumul tv al tuturor celor care activează în sectoarele vizate, zootehniști, procesatori, retail, sănătate animală, siguranță alimentară, protecția consumatorului, furnizori de tehnologii pentru ferme, procesare și retail, acoperind tematica ”de la furcă, la furculiță”.

 

Tocmai de aceea, emisiunea se adresează în egală măsură consumatorilor care vor avea astfel ocazia de a primi cele mai exacte informații de la cei mai prestigioși specialiști din domeniu, și care, ediție de ediție, vor fi invitați în fața telespectatorilor.

 

Sumarul  emisiunii va conține grupaje de știri, dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, noutăți legislative, prezentări de tehnologii din țară și străinătate.

 

Totodată, emisiunea va reprezenta și o excelentă oportunitate de promovare a companiilor din România, prin difuzarea de spot-uri, reportaje publicitare, plasări de produse etc.

 

Emisiunea Meat.Milk. va fi realizată și prezentată de Ilie Stoian – Directorul Editorial al agenției infoGROUP, știrile urmând a fi prezentate de Veronica Ursachi – Project Manager Meat.Milk.

 

10 octombrie, „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”
Autor: meatmilk  /   luni, 9 octombrie 2017

(Comunicat) Anul acesta se va sărbători pentru prima dată pe 10 octombrie „Ziua națională a produselor agroalimentare românești”, ca urmare a adoptării Legii nr. 168/2017 de către Parlamentul României. În cadrul acestei campanii se urmărește promovarea produselor obţinute pe teritoriul României din materii prime de bază...

APCPR și ACEBOP vor fi gazdele Adunării Generale a UECVB
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 octombrie 2017

În data de 20 octombrie 2017, la Hotel Caro, București se va desfășura Adunarea Generală a Uniunii Europene a Comercianților de Animale Vii și Carne (UECBV), eveniment organizat în premieră în România şi la care vor participa reprezentanți ai membrilor UECBV din mai multe state membre UE.   În calitate de membru UECBV,...