Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

EVENIMENT: Vineri 19 ianuarie, pe Agro TV, va debuta emisiunea Meat.Milk.!

Autor: meatmilkluni, 15 ianuarie, 2018

Vineri, 19 ianuarie, de la ora 19, la postul de televiziune Agro TV va fi difuzată prima ediție a emisiunii Meat.Milk., o coproducție a agenției infoGROUP și a postului de televiziune amintit. Invitații premierei vor fi domnii Sorin Minea-Președinte Romalimenta, Dorin Cojocaru-Președinte APRIL și Florin Căpățână-Vicepreședinte AMRCR.

 

Fiecare ediție ulterioară va fi transmisă vinerea, în prime time, de la ora 19 la ora 20, fiind reluată în serile de sâmbătă și duminică, în același interval orar.

 

Concepută pe structura revistei Meat.Milk., singura emisiune specializată din întregul peisaj media, dedicată sectoarelor de carne și lapte din România, se dorește a fi forumul tv al tuturor celor care activează în sectoarele vizate, zootehniști, procesatori, retail, sănătate animală, siguranță alimentară, protecția consumatorului, furnizori de tehnologii pentru ferme, procesare și retail, acoperind tematica ”de la furcă, la furculiță”.

 

Tocmai de aceea, emisiunea se adresează în egală măsură consumatorilor care vor avea astfel ocazia de a primi cele mai exacte informații de la cei mai prestigioși specialiști din domeniu, și care, ediție de ediție, vor fi invitați în fața telespectatorilor.

 

Sumarul  emisiunii va conține grupaje de știri, dezbateri pe cele mai acute subiecte ale momentului, noutăți legislative, prezentări de tehnologii din țară și străinătate.

 

Totodată, emisiunea va reprezenta și o excelentă oportunitate de promovare a companiilor din România, prin difuzarea de spot-uri, reportaje publicitare, plasări de produse etc.

 

Emisiunea Meat.Milk. va fi realizată și prezentată de Ilie Stoian – Directorul Editorial al agenției infoGROUP, știrile urmând a fi prezentate de Veronica Ursachi – Project Manager Meat.Milk.

 

Au început înscrierile la Conferința Internațională Meat & Milk 2018!
Autor: meatmilk  /   joi, 2 noiembrie 2017

Agenția infoGROUP, editor al revistei Meat.Milk., anunță începerea campaniei de înscriere la cea de-a VII ediție a Expo-Conferinței Meat & Milk, eveniment central al industriilor de carne și lapte ale României care se va defășura în zilele de 10-11 mai 2018 la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Concepută după un format...

La București a avut loc Conferința UECBV & YEMCo
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 23 octombrie 2017

În zilele de 19 și 20 octombrie, la București, a avut loc Conferința Internațională UECVB @YEMCo, gazdele evenimentului fiind APCPR, condus de domnul Ioan Ladoși, și ACEBOP. Invitatul de onoare al acestui eveniment de importanță europeană a fost Comusarul European pentru Sănătate și Siguranță Alimentară, domnul Vytenis...