Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exclusi din asociatia produs in bucovina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei producatori de carne au fost exclusi din asociatia Produs in Bucovina, deoarece falsificau prdusele scoase pe piata folosind conservanti in retete, informeaza cotidianul Suceava News, citandu-l pe Alexandru Scheul, presedintele asociatiei.

Acesta a subliniat ca, dintre mai multi procesatori de alimente, trei producatori de carne isi prezentau produsele drept traditionale autentice, folosind insa in retete consevanti chimici.

Firmele excluse nu au mai indeplinit standardele de calitate si – mai mult – am gasit falsuri in retelele de fabricatie. Erau produse traditionale, in schimb aveau fel si fel de conservanti, motiv pentru care i-am eliminat din prima., a declarat Alexandru Scheul, adaugand ca nu pot fi tolerati astfel de membri care ignora statutul asociatiei, consumatorul si – indeosebi – bunul simt comercial.

Nu pot fi tolerati cata vreme piata romaneasca priveste cu respect Produs in Bucovina, iar asociatia primeste comenzi consistente din Anglia, Spania, Italia sau Belgia. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...