Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exclusi din asociatia produs in bucovina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei producatori de carne au fost exclusi din asociatia Produs in Bucovina, deoarece falsificau prdusele scoase pe piata folosind conservanti in retete, informeaza cotidianul Suceava News, citandu-l pe Alexandru Scheul, presedintele asociatiei.

Acesta a subliniat ca, dintre mai multi procesatori de alimente, trei producatori de carne isi prezentau produsele drept traditionale autentice, folosind insa in retete consevanti chimici.

Firmele excluse nu au mai indeplinit standardele de calitate si – mai mult – am gasit falsuri in retelele de fabricatie. Erau produse traditionale, in schimb aveau fel si fel de conservanti, motiv pentru care i-am eliminat din prima., a declarat Alexandru Scheul, adaugand ca nu pot fi tolerati astfel de membri care ignora statutul asociatiei, consumatorul si – indeosebi – bunul simt comercial.

Nu pot fi tolerati cata vreme piata romaneasca priveste cu respect Produs in Bucovina, iar asociatia primeste comenzi consistente din Anglia, Spania, Italia sau Belgia. (TS)

TransCOOL FORUM va avea loc în 28 septembrie 2018, ora 13:00, la Romexpo
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Jucatori importanti de pe lantul de aprovizionare si desfacere al produselor perisabile se intalnesc vineri, 28 septembrie, la Romexpo, ora 13.00, in cadrul FORUMULUI TransCOOL – transport si depozitare „frig”, eveniment conex din bogata agenda TransLogistica EXPO.   Subiectele propuse, desi nu neaparat noi, incita la...

CEC Bank: Mihaela Popa, numită ca Director General–Presedinte interimar
Autor: meatmilk  /   luni, 24 septembrie 2018

(Comunicat) Actionarul CEC BANK S.A., Statul Roman, reprezentat de Ministerul Finantelor Publice, a hotarat modificarea statutului Bancii in sensul adoptarii sistemului splitat de conducere (separarea functiei de Presedinte al Consiliului de Administratie de cea de Director General – Presedinte al Comitetului de Directie). Totodata, Adunarea...