Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Exclusi din asociatia produs in bucovina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei producatori de carne au fost exclusi din asociatia Produs in Bucovina, deoarece falsificau prdusele scoase pe piata folosind conservanti in retete, informeaza cotidianul Suceava News, citandu-l pe Alexandru Scheul, presedintele asociatiei.

Acesta a subliniat ca, dintre mai multi procesatori de alimente, trei producatori de carne isi prezentau produsele drept traditionale autentice, folosind insa in retete consevanti chimici.

Firmele excluse nu au mai indeplinit standardele de calitate si – mai mult – am gasit falsuri in retelele de fabricatie. Erau produse traditionale, in schimb aveau fel si fel de conservanti, motiv pentru care i-am eliminat din prima., a declarat Alexandru Scheul, adaugand ca nu pot fi tolerati astfel de membri care ignora statutul asociatiei, consumatorul si – indeosebi – bunul simt comercial.

Nu pot fi tolerati cata vreme piata romaneasca priveste cu respect Produs in Bucovina, iar asociatia primeste comenzi consistente din Anglia, Spania, Italia sau Belgia. (TS)

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...