Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exclusi din asociatia produs in bucovina

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Trei producatori de carne au fost exclusi din asociatia Produs in Bucovina, deoarece falsificau prdusele scoase pe piata folosind conservanti in retete, informeaza cotidianul Suceava News, citandu-l pe Alexandru Scheul, presedintele asociatiei.

Acesta a subliniat ca, dintre mai multi procesatori de alimente, trei producatori de carne isi prezentau produsele drept traditionale autentice, folosind insa in retete consevanti chimici.

Firmele excluse nu au mai indeplinit standardele de calitate si – mai mult – am gasit falsuri in retelele de fabricatie. Erau produse traditionale, in schimb aveau fel si fel de conservanti, motiv pentru care i-am eliminat din prima., a declarat Alexandru Scheul, adaugand ca nu pot fi tolerati astfel de membri care ignora statutul asociatiei, consumatorul si – indeosebi – bunul simt comercial.

Nu pot fi tolerati cata vreme piata romaneasca priveste cu respect Produs in Bucovina, iar asociatia primeste comenzi consistente din Anglia, Spania, Italia sau Belgia. (TS)

ANPC a amendat hipermarket-uri din Oltenia
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Urmare a actiunilor de control efectuate de o echipa a Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor (ANPC), formata din comisari ai corpului de control, ai Directiei Generale de Control si ai Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) S-V Oltenia, coordonati de seful Corpului de Control al Presedintelui...

Se reia schimbul comercial agroalimentar cu Republica Iran
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale anunță că, datorită eforturilor diplomatice și ale Guvernului României din ultima perioadă, a fost deschisă piața de export pentru ovine cu Republica Iran.   Astfel, în ianuarie 2019 a fost agreat modelul de certificat de export între Autoritatea Națională...