Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exonia Holding S.A. expune tehnologie de ambalare la ALL Pack

Autor: Meat MIlkmarți, 29 octombrie, 2013

(Comunicat)ALL-PACK este o oportunitate excelentă de a ne revedea pentru a vă prezenta cele  mai noi tipuri de ambalaje flexibile din polietilenă, polipropilenă şi hârtie, dedicate domeniului dvs. de activitate.

La standul Fabricii De Ambalaje Exonia, vom expune ambalaje pentru toate domeniile de aplicabilitate: ambalaje pentru produse de panificaţie, patiserie şi cofetărie, ambalaje pentru produse refrigerate şi congelate, ambalaje pentru produse granulate, ambalaje pentru produse cosmetice şi de igienă, ambalaje pentru produse farmaceutice, dar şi sacoşe promoţionale cu personalizări complexe. Peste 2000 de repere cu diverse dimensiuni, grosimi  şi variante de imprimare vor fi disponibile, astfel încât să putem discuta eficient cu mostrele în faţă despre orice proiect. Astfel, veţi cunoaşte ultimele noutăţi în domeniu pentru ca împreună, să alegem soluţia optimă de ambalare a produselor dvs.

Ca şi la ediţiile precedente, Fabrica De Ambalaje Exonia participă la ALL-PACK cu echipa de specialişti în ambalaje personalizate, formată atât din reprezentanţi ai departamentului comercial cât şi ai departamentului tehnic, şi suntem pregătiţi să răspundem tuturor întrebărilor dvs. referitoare atât la aspectele  tehnice, cât şi de design.

De asemenea, ALL-PACK face parte dintr-un eveniment complex  care reuneşte încă 2 târguri: “Indagra” Târg Internaţional de Produse şi Echipamente în domeniul Agriculturii, Horticulturii, Viticulturii şi Zootehniei, dar şi “Expo Drink & Wine” Târg de Vinuri, Băuturi Alcoolice şi Non-Alcoolice. Prin urmare, evenimentul este o ocazie perfectă pentru networking şi pentru iniţierea unor noi parteneriate.

Vă aşteptăm cu interes la Standul Nr.218, nivel 4.50 în cadrul Pavilionului 1 Central.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...