Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Experință culinară belgiană la Crowne Plaza București

Autor: Meat MIlkmiercuri, 16 aprilie, 2014

BCrowne Plaza București celebrează relațiile dintre România și Belgia și organizează în perioada 22 aprilie – 1 mai, alături de Ambasada Belgiei în România și de Asociația de Afaceri Belgia – România, Belgian Week, eveniment dedicat bucătăriei belgiene și business networking-ului. Moules frites, la Carbonade Flamande sau iepure înăbușit în bere sunt doar câteva dintre specialitățile ce vor fi preparate.

Belgia este cunoscută pentru bucătaria sa influențată atât de cultura germanică din partea nordică a Europei, cât și de cea latină din sud, fiind astazi foarte apreciată pentru gustul său delicos și fin. Iubitorii bucătăriei belgiene sau cei care își doresc să o descopere cu această ocazia vor putea alege dintr-un meniu bogat preparat chiar de Ashlie Dias, bucătarul șef al Crowne Plaza București. Acesta va găti cu produse autentic belgiene precum creveții gri, șunca de Ardennes, ciocolata și nelipsita bere, folosită în Belgia la prepararea celor mai apreciate feluri de mâncare la nivel național. Printre mâncărurile pe care le va găti Ashlie Dias se numără tradiționala la Carbonade Flamande, vită cu legume înăbușite în bere neagra, servită alături de cartofi prăjiți, Moules frites, midii marinate în vin alb sau Gentse Waterzooi, un pește proaspăt amestecat cu legume și smântână. O altă gustare populară care va fi de asemenea pregătită cu ingrediente specifice sunt vafele belgiene.

Cei ce vor lua parte la Belgian Week pot alege între mese cu meniuri à la carte, set meniuri sau un Sunday Brunch ce va avea loc duminică, pe 27 aprilie, de la 12:30 la ora 16:30.

Evenimentul are și o puternică componentă de business și include o serie de evenimente și acțiuni ce creează oportunități pentru promovarea produselor și serviciilor din Belgia și România în vederea stabilirii unor noi parteneriate. Printre acestea se numără seminarii de business, acțiuni de networking și Gala Belgian Business Days.

Pentru detalii suplimentare: sorana.ionita@publicadvisors.ro

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...