Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

EXPO – Conferința Meat & Milk 2015 are noi Parteneri

Autor: Maria Demetriadmarți, 7 aprilie, 2015

EXPO – Conferința Internațională Meat & Milk, evenimentul anului pentru fermierii și procesatorii de carne și lapte din România, care se va desfășura în zilele de 3, 4 iunie la Hotel Alpin din Poiana Brașov sub titlul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANȚĂ – priorități pentru ieșirea din impas”, se bucură de noi parteneriate ale unor companii de prestigiu.

 

Una dintre firmele care au devenit Partener este Agricola International Bacău, care își va prezenta ultimele produse în cadrul secțiunii EXPO. În aceeași secțiune va mai expune și compania Angst, ambele urmând să organizeze acțiuni de sampling, oferind participanților spre degustare cele mai noi produse și preparate din carne.

În cadrul aceleiași secțiuni vor avea standuri și companiile Biotrend Plus și Hanna Instruments Service, care vor prezenta sisteme de gestionare a riscului alimentar, teste și echipamente de laborator pentru asigurarea sănătății animale și a siguranței alimentare etc.,  iar HBP Eko Distribution, unul dintre principalii furnizori de produse profesionale de igienă din România, completează lista noilor Parteneri ai EXPO – Conferinței Meat & Milk 2015 care vor avea stand în cadrul secțiunii EXPO. La rândul ei, Compania Transart va susține o comunicare în ziua de 3 iunie, în cadrul Workshop-ului CARNE, în cursul căreia își va prezenta cele mai noi soft-uri de management.

Și lista firmelor care și-au anunțat participarea se completează de la zi la zi, ultimele care și-au anunțat prezența la Meat & Milk 2015 fiind Elite Cugir, Balcarn Trading și Prodlacta. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți legate de organizarea evenimentului, invităm companiile din sectoarele de carne și lapte ale României să acceseze constant site-ul www.meat-milk.ro si să se înscrie pentru a participa, locruile fiind limitate.

 

 

 

Meat & Milk 2015 va avea loc în zilele de 3-4 iunie, la Poiana Brașov
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 martie 2015

A patra editie a EXPO-Conferintei Internationale Meat & Milk se va desfasura in zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA - prioritati pentru iesirea din impas”.   Meat & Milk  2015 – Discutii directe, rezultate...

Fabrica de Carne și infoALIMENT MAGAZIN vor participa la Anuga 2013
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 29 august 2013

Cel mai mare eveniment expozițional dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga 2013, își va deschide porțile la MesseKoln în ziua de 5 octombrie, târgul având să dureze până în data de 9 octombrie 2013. Ediția din acest an consemnează o participare record din partea companiilor românești, la standuri fiind prezente unele dintre...