Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019

Autor: meatmilkjoi, 16 mai, 2019

Expo Sales Promotion va fi prezentă la Meat.Milk 2019, cel mai important eveniment de profil al anului, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. În cadrul manifestării, Expo Sales Promotion va avea două proiecții în secțiunea Movie Meat.Milk.

 

Căutați noi parteneri de afaceri, aveți în vedere creșterea exporturilor prin extinderea pe piețele externe sau doriți să găsiți furnizori de tehnologie, produse și servicii?

 

În calitate de reprezentant Messe Düsseldorf, EXPO SALES PROMOTION sprijină companiile din România să participe la peste 100 dintre cele mai importante târguri și expoziții internaționale din întreaga lume.

 

EXPO SALES PROMOTION oferă întregul spectru de servicii adaptate exigențelor companiilor, reprezentanților presei economice și de specialitate și organizațiilor implicate în organizarea participării la târguri și expoziții în străinătate.

 

EXPO SALES PROMOTION furnizează informații ce facilitează accesul pe piețele din Germania, Rusia, Cehia, Asia de Sud-Est, India și China, în următoarele domenii:

 

  • industrie, tehnologie și materiale
  • bunuri de consum: vinuri și băuturi spirtoase, produse alimentare, ambalaje, încălțîminte și accesorii
  • comerț și servicii, HoReCa
  • publicitate, tipar, media
  • medicină, sănătate, securitate ocupațională, wellness, înfrumusețare
  • petrecerea timpului liber: ambarcațiuni, sporturi acvatice și nautice, campare, escaladă)
  • modă, organizare de evenimente
C.C. a câștigat definitiv procesul cu Parmalat România
Autor: meatmilk  /   luni, 24 iunie 2019

(Comunicat) Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a confirmat definitiv încălcarea Legii concurenței de către Parmalat România SA prin participarea la o înțelegere anticoncurențială având ca obiect înțelegeri pentru fixarea prețurilor între retaileri și furnizorii acestora și a menținut amenda aplicată companiei, în...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna mai 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 7 iunie 2019

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei  TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna mai 2019.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...