Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exportul in ue pune smithfield pe profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile Smithfield Foods Romania au crescut cu 10%, la sfarsitul lunii iulie, de la 57,6 milioane de dolari, in perioada similara a anului trecut, la 63,5 milioane de dolari, iar subsidiara a raportat un profit de aproape 5 milioane de dolari, anunta Wall Street.

Smithfield Foods Romania a obtinut un profit operational de 4,9 milioane de dolari in primul trimestru, fata de o pierdere de 4,6 milioane de dolari anul trecut, a anuntat grupul american.

„Vanzarile si profitul operational s-au imbunatatit semnificativ la operatiunile de procesare de carne din Romania, ca urmare a aprobarii pentru exporturi de produse din carne de porc in statele membre UE, incepand din trimestrul al patrulea al anului fiscal 2011. Aceasta aprobare ar trebui sa sustina in continuare rezultatele operatiunilor de carne din Romania”, se arata in raportul citat de Mediafax.

La nivel de grup, Smithfield Foods a raportat profit net de 61,7 milioane de dolari, in scadere, de la 81 milioane de dolari in aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile au stagnat la 3,1 miliarde de dolari.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...

Exportul in ue pune smithfield pe profit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Vanzarile Smithfield Foods Romania au crescut cu 10%, la sfarsitul lunii iulie, de la 57,6 milioane de dolari, in perioada similara a anului trecut, la 63,5 milioane de dolari, iar subsidiara a raportat profit de aproape 5 milioane de dolari, anunta Wall Street. Smithfield Foods Romania a obtinut un profit operational de 4,9 milioane de dolari in primul trimestru, fata de o pierdere de 4,6 milioane de dolari anul trecut, a anuntat grupul american.

„Vanzarile si profitul operational s-au imbunatatit semnificativ la operatiunile de procesare de carne din Romania, ca urmare a aprobarii pentru exporturi de produse din carne de porc in statele membre UE, incepand din trimestrul al patrulea al anului fiscal 2011. Aceasta aprobare ar trebui sa sustina in continuare rezultatele operatiunilor de carne din Romania”, se arata in raportul citat de Mediafax. La nivel de grup, Smithfield Foods a raportat profit net de 61,7 milioane de dolari, in scadere, de la 81 milioane de dolari in aceeasi perioada a anului trecut. Vanzarile au stagnat la 3,1 miliarde de dolari.

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...

Coloranți naturali cu aplicații în iaurturi
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 februarie 2018

Culoarea alimentelor devine o parte semnificativă a produselor alimentare, nu numai pentru aspectul pe care îl dă produsului, ci și pentru acceptabilitatea sa de către consumatori. Cum, fiecare tehnolog se gândește la noi produse, în ediția de față vă propunem ca temă un colorant funcțional natural, obținut din orezul negru,...

AMPOPAM: Modernizarea activităților pescărești
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale au continuat acțiunile de promovare a oportunităților de finanțare europene  prin organizarea unor noi întâlniri de lucru la Timișoara și la Craiova. La aceste evenimente au participat alături de conducerea MADR și  experți ai DGP AM POPAM, peste 70 de...

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...