Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile americane de porc scad in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit autoritatilor americane, exporturile de carne de porc din Statele Unite vor scadea anul acesta, in timp ce regiunea va exporta mai multa carne de vita. Potrivit unui raport publicat de autoritati, volumul estimat pentru exportul de carne a fost redus cu 200.000 de tone in 2009, reprezentand aproximativ 600 milioane de dolari.

USDA estimeaza ca anul acesta Statele Unite vor vinde peste granite 1,3 milioane tone de carne de porc, fata de 1,53 milioane tone cat au vandut in 2008. In acelasi timp, estimarile pentru importurile de carne de vita au fost revizuite in crestere la 900.000 tone, de la 800.000 tone.

Raportul autoritatilor arata ca valoarea septelului importat, a produselor lactate si a celor din pui va ajunge anul acesta la 11,3 miliarde dolari, in scadere cu 700 milioane de dolari fata de estimarile anterioare.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...