Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile americane de porc scad in 2009

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit autoritatilor americane, exporturile de carne de porc din Statele Unite vor scadea anul acesta, in timp ce regiunea va exporta mai multa carne de vita. Potrivit unui raport publicat de autoritati, volumul estimat pentru exportul de carne a fost redus cu 200.000 de tone in 2009, reprezentand aproximativ 600 milioane de dolari.

USDA estimeaza ca anul acesta Statele Unite vor vinde peste granite 1,3 milioane tone de carne de porc, fata de 1,53 milioane tone cat au vandut in 2008. In acelasi timp, estimarile pentru importurile de carne de vita au fost revizuite in crestere la 900.000 tone, de la 800.000 tone.

Raportul autoritatilor arata ca valoarea septelului importat, a produselor lactate si a celor din pui va ajunge anul acesta la 11,3 miliarde dolari, in scadere cu 700 milioane de dolari fata de estimarile anterioare.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...