Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile britanice de carne de porc in crestere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile de carne de porc din Marea Britanie au inregistrat o crestere importanta fata de anul trecut, de aproximativ 20%, arata cifrele publicate de British Pig Executive (BPEX). Astfel, potrivit autoritatilor, exporturile britanice pe acest segment au crescut pana la aproximativ 200.000 tone, fata de 118.300 tone anul trecut.

Pe segmentul produselor procesate, exporturile de sunca au sarit de la 12.000 de tone anul trecut la 33.000 tone anul acesta, in timp ce vanzarile de organe in afara tarii au crescut cu 18%. Astfel, din cele 19.000 tone de organe exportate de Marea Britanie, aproape 40% au fost vandute catre Olanda, iar 30% catre Hong Kong.

Din punctul de vedere al veniturilor, carnea congelata de porc a resimtit o crestere de 42%, respectiv de 37 milioane de euro, in timp ce pe segmentul organelor s-a raportat o crestere valorica de 63%, respectiv de 4 milioane euro. Astfel, veniturile din vanzarile de carne de porc, incluzand produsele procesate si organele, s-au ridicat la 181 milioane euro.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...