Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Exporturile britanice de carne de porc in crestere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile de carne de porc din Marea Britanie au inregistrat o crestere importanta fata de anul trecut, de aproximativ 20%, arata cifrele publicate de British Pig Executive (BPEX). Astfel, potrivit autoritatilor, exporturile britanice pe acest segment au crescut pana la aproximativ 200.000 tone, fata de 118.300 tone anul trecut.

Pe segmentul produselor procesate, exporturile de sunca au sarit de la 12.000 de tone anul trecut la 33.000 tone anul acesta, in timp ce vanzarile de organe in afara tarii au crescut cu 18%. Astfel, din cele 19.000 tone de organe exportate de Marea Britanie, aproape 40% au fost vandute catre Olanda, iar 30% catre Hong Kong.

Din punctul de vedere al veniturilor, carnea congelata de porc a resimtit o crestere de 42%, respectiv de 37 milioane de euro, in timp ce pe segmentul organelor s-a raportat o crestere valorica de 63%, respectiv de 4 milioane euro. Astfel, veniturile din vanzarile de carne de porc, incluzand produsele procesate si organele, s-au ridicat la 181 milioane euro.

În octombrie, târgul Anuga va găzdui conferința internațională iFood 2019
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Cel mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2019, care se va desfășura la MesseKoln în perioada 5-9 octombrie, va găzdui lucrările Conferinței iFood 2019, care va avea loc in ziua de 7 octombrie.   iFood 2019   Producția globală de produse alimentare este în continuă schimbare:...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...