Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile britanice de carne de porc in crestere

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Exporturile de carne de porc din Marea Britanie au inregistrat o crestere importanta fata de anul trecut, de aproximativ 20%, arata cifrele publicate de British Pig Executive (BPEX). Astfel, potrivit autoritatilor, exporturile britanice pe acest segment au crescut pana la aproximativ 200.000 tone, fata de 118.300 tone anul trecut.

Pe segmentul produselor procesate, exporturile de sunca au sarit de la 12.000 de tone anul trecut la 33.000 tone anul acesta, in timp ce vanzarile de organe in afara tarii au crescut cu 18%. Astfel, din cele 19.000 tone de organe exportate de Marea Britanie, aproape 40% au fost vandute catre Olanda, iar 30% catre Hong Kong.

Din punctul de vedere al veniturilor, carnea congelata de porc a resimtit o crestere de 42%, respectiv de 37 milioane de euro, in timp ce pe segmentul organelor s-a raportat o crestere valorica de 63%, respectiv de 4 milioane euro. Astfel, veniturile din vanzarile de carne de porc, incluzand produsele procesate si organele, s-au ridicat la 181 milioane euro.

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Seminar organizat la Tulcea pe tema agriculturii ecologice
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de Stat Daniel Dumitru Botănoiu a fost prezent la Tulcea pentru a participa la seminarul “Agricultura ecologică-pilon de susținere al turismului responsabil în Delta Dunării”, eveniment organizat de Consiliului Județean Tulcea, Asociația de Management a Destinației Turistice Delta Dunării și a Delta...