Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile de carne de porc din sua in 2012 vor atinge cifrele din 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Pig eNews, exporturile americane din nov. 2011 au depasit 220.000 tone, cu aproape 25% mai mari decat in 2010 si un nou record lunar, potrivit Departamentului Agriculturii al SUA (USDA).

Livrarile catre China au facut diferenta dintre o luna tare si una spectaculara, ajungand la 53.400 t. Este cea mai mare livrare de carne de porc din SUA catre China, fiind de 4 ori mai mare decat in luna similara din 2010.

China a importat suficient pentru a accelera rapid exporturile americane si a ridica pretul intern al carnii de porc pentru perioade lungi. Achizitiile chineze sunt raspunsul la preturile ridicate, generate de focare de boli care au slabit productia interna.

Exportul american de carne de porc e previzionat la 2,3 milioane tone, cam la fel ca in 2011. Importul din nov. 2011 (34.000 tone) a fost mai mare cu 1,7% decat in 2010, cresterea fiind exculsiv din Canada.

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...

Exporturile de carne de porc din sua in 2012 vor atinge cifrele din 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Pig eNews, exporturile americane din noiembrie 2011 au depasit 220.000 de tone, cu aproape 25% mai mari decat in 2010 si un nou record lunar, potrivit Departamentului Agriculturii al SUA (USDA).

Livrarile catre China au facut diferenta dintre o luna tare si una spectaculara, ajungand la 53.400 t. Este cea mai mare livrare de carne de porc din SUA catre China, fiind de 4 ori mai mare decat in luna similara din 2010. China a importat suficient pentru a accelera rapid exporturile americane si a ridica pretul intern al carnii de porc pentru perioade lungi. Achizitiile chineze sunt raspunsul la preturile ridicate, generate de focare de boli care au slabit productia interna. Exportul american de carne de porc e previzionat la 2,3 milioane tone, cam la fel ca in 2011. Importul din noiembrie 2011 (34.000 tone) a fost mai mare cu 1,7% decat in 2010, cresterea fiind exclusiv din Canada.

Cârnații afumați și fierți de la „Fomică?”, într-un NOU ambalaj practic
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat) Cârnații de pui afumați și fierți marca „Fomică?”, brandul de preparate și semipreparate românești care se remarcă prin faptul că sunt fără aditivi, fără coloranți, fără conservanți, pot fi găsiți într-un nou ambalaj practic, care conține patru bucăți de cârnați vidați în atmosferă...

Rata de absorbție a fondurilor europene pentru agricultură: 36,2% față de2016
Autor: meatmilk  /   joi, 21 martie 2019

(Comunicat MADR) România acordă o atenție deosebită stimulării investițiilor și atragerii de fonduri europene pentru agricultură.   Beneficiarii acestor plăți sunt fermierii, procesatorii, antreprenorii și autoritățile publice locale din România, care și-au luat angajamentul de a realiza proiecte ambițioase, cu impact...

C.E.: Centrele urbane și inovația din Industria alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

La finalul anului trecut, Comisia Europeană a finalizat un foarte interesant studiu care a vizat impactul pe care îl au marile centre urbane asupra inovațiilor din industria alimentară (”Food in cities: study on innovation for a sustainable and healthy production, delivery, and consumption of food in cities”, Autori: Anja De Cunto, Cinzia...

Piata irlandeza de carne de vita, sub amenintarea Brexit-ului
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Prezent la Consiliul Miniștrilor Agriculturii de la Bruxelles, și referindu-se la Brexit, Michael Creed, ministrul irlandez al Agriculturii, a spus:   "Reuniunea Consiliului miniștrilor agriculturii a fost o oportunitate importantă pentru a sublinia Consiliului, Comisiei și colegilor mei miniștrii impactul unui Brexit fără...

Tetra Pak a lansat ambalajele aseptice cubice, pentru lactate
Autor: Nora Marin  /   joi, 21 martie 2019

Tetra Pak a lansat pachetul Tetra Classic Aseptic 65ml Cube, pentru produse lactate, sucuri, înghețată și alimente lichide.   Dimensiunile ambalajului au fost proiectate astfel încât să permită ca șase pachete să formeze un cub, pentru a optimiza utilizarea spațiului în distribuție și depozitare.   "Pachetul...