Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile de carne de porc din sua in 2012 vor atinge cifrele din 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Pig eNews, exporturile americane din nov. 2011 au depasit 220.000 tone, cu aproape 25% mai mari decat in 2010 si un nou record lunar, potrivit Departamentului Agriculturii al SUA (USDA).

Livrarile catre China au facut diferenta dintre o luna tare si una spectaculara, ajungand la 53.400 t. Este cea mai mare livrare de carne de porc din SUA catre China, fiind de 4 ori mai mare decat in luna similara din 2010.

China a importat suficient pentru a accelera rapid exporturile americane si a ridica pretul intern al carnii de porc pentru perioade lungi. Achizitiile chineze sunt raspunsul la preturile ridicate, generate de focare de boli care au slabit productia interna.

Exportul american de carne de porc e previzionat la 2,3 milioane tone, cam la fel ca in 2011. Importul din nov. 2011 (34.000 tone) a fost mai mare cu 1,7% decat in 2010, cresterea fiind exculsiv din Canada.

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...

Exporturile de carne de porc din sua in 2012 vor atinge cifrele din 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Agroazi, citand Pig eNews, exporturile americane din noiembrie 2011 au depasit 220.000 de tone, cu aproape 25% mai mari decat in 2010 si un nou record lunar, potrivit Departamentului Agriculturii al SUA (USDA).

Livrarile catre China au facut diferenta dintre o luna tare si una spectaculara, ajungand la 53.400 t. Este cea mai mare livrare de carne de porc din SUA catre China, fiind de 4 ori mai mare decat in luna similara din 2010. China a importat suficient pentru a accelera rapid exporturile americane si a ridica pretul intern al carnii de porc pentru perioade lungi. Achizitiile chineze sunt raspunsul la preturile ridicate, generate de focare de boli care au slabit productia interna. Exportul american de carne de porc e previzionat la 2,3 milioane tone, cam la fel ca in 2011. Importul din noiembrie 2011 (34.000 tone) a fost mai mare cu 1,7% decat in 2010, cresterea fiind exclusiv din Canada.

IFFA 2019-MesseFrankfurt este Partener Silver al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

Cel mai mare târg internațional dedicat sectorului mondial al cărnii, IFFA 2019, care se va desfășura în perioada 4-9 mai 2019 în uriașele spații expoziționale ale MesseFrankurt, a devenit Partener Silver al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk. IFFA 2019 este reprezentat în România de firma Expo Sales Promotions, condusă de...

CopaCogeca: Nu sacrificați agricultura Europei, în afacerea Mercosur
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 19 februarie 2018

CopaCogeca a adresat președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, solicitarea ca agricultura Uniunii Europene ”să nu fie vândută” în negocierile comerciale cu Mercosur. În textul oficial se arată:   ”Organismele agricole se opun mișcării UE de a acorda noi concesii agriculturii în schimbul câștigurilor...

Emisiunea Meat.Milk din 16 februarie a avut 45.822 telespectatori
Autor: meatmilk  /   luni, 19 februarie 2018

  Conform informațiilor furnizate de Agro TV, pe baza măsurătorilor efectuate de compania Kleffmann, ediția din seara zilei de 16 ferbuarie a emisiunii Meat.Milk a totalizat un număr de 45.822 de telespectatori.   Ediția i-a avut ca invitați pe domnii Radu Timiș-Președinte Cris-Tim și ARC, și Grigore...

Pe piața europeană a cărnii de porc, cotatiile cresc din nou
Autor: Nora Marin  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Pig Site, pentru prima dată din iunie 2017, cotațiile de porci maturi pentru sacrificare indică o tendință ascendentă pentru lunile următoare.   În Germania, prețurile la producător au crescut cu 3 cenți / kg greutate de sacrificare, iar Țările de Jos, Belgia și Austria au urmat exemplul, ridicându-și cotațiile...

Vitamina A în furajele bovinelor protejează împotriva alergiei la lapte
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

Potrivit Scientific Reports, un studiu efectuat de Institutul de Cercetări Messerli, Viena, Meduni Viena și Universitatea din Viena a arătat că adaosul de vitamina A în furajele vacilor poate ajuta la prevenirea unei reacții alergice la lapte.   Potrivit statisticilor, o alergie reală la lapte apare la aproximativ 3-5% dintre...