Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile Transavia valorează 20 de milioane de euro pe an

Autor: Maria Demetriadjoi, 2 iunie, 2016

Ioan Popa, antreprenorul care a dus anul trecut grupul de firme Transavia la afaceri de 140 de milioane de euro, spune că reducerea TVA de la 1 iunie anul trecut a sprijinit „fluidizarea vânzărilor“, însă valoarea acestora este influenţată de o presiune puternică pe preţ.

 

„Exista o presiune foarte mare pe preţul de livrare a cărnii, carnea s-a vândut cu preţuri mici“, a  declarat Ioan Popa pentru ZF.

Dacă la nivel de grup vânză­rile Transavia s-au ma­jorat cu 5% potrivit datelor co­mu­nica­te de com­panie, pe Transavia SA, cel mai im­por­tant „activ“ din portofo­liul an­tre­pre­noru­lui din Alba-Iulia, cifra de afa­ceri a scăzut cu 3%, la 103 mil. euro.

 

„Exportul reprezintă 20 de mi­lioa­ne de euro anual şi este rea­lizat în ţări din Uniunea Eu­ro­­peană precum Marea Bri­tanie, Irlanda, Franţa, Olan­da, Un­ga­ria, Grecia, Slovacia, Bul­garia, Spania, Croaţia“, a spus Popa. Compania a înregistrat un profit net de peste 12 mil. euro, rezultat obţinut cu ajutorul a 1.145 salariaţi, cel mai mare număr de angajaţi ai companiei de până acum.

Aqua DP își va expune tehnologiile la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Compania Aqua DP, una dintre numele de referință din domeniul tehnologiilor destinate prezervării mediului, furnizor al soluțiilor Microcat, își va expune ultima ofertă de produse și tehnologii în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk 2019.   Aqua DP furnizează:   STAȚII DE EPURARE: Instalații...

Muller Dairy a fost preluată de Central Bottlings Co. Ltd.
Autor: meatmilk  /   vineri, 1 martie 2019

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Central Bottlings Company Ltd achiziţionează de la Molkerei Alois Muller GmbH & CO KG participaţia deţinută de acesta la capitalul Muller Dairy Ro SRL.   În acest fel, The Central Bottlings rămâne unic acţionar al companiei Muller Dairy Ro SRL. Anterior...