Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Exporturile Transavia valorează 20 de milioane de euro pe an

Autor: Maria Demetriadjoi, 2 iunie, 2016

Ioan Popa, antreprenorul care a dus anul trecut grupul de firme Transavia la afaceri de 140 de milioane de euro, spune că reducerea TVA de la 1 iunie anul trecut a sprijinit „fluidizarea vânzărilor“, însă valoarea acestora este influenţată de o presiune puternică pe preţ.

 

„Exista o presiune foarte mare pe preţul de livrare a cărnii, carnea s-a vândut cu preţuri mici“, a  declarat Ioan Popa pentru ZF.

Dacă la nivel de grup vânză­rile Transavia s-au ma­jorat cu 5% potrivit datelor co­mu­nica­te de com­panie, pe Transavia SA, cel mai im­por­tant „activ“ din portofo­liul an­tre­pre­noru­lui din Alba-Iulia, cifra de afa­ceri a scăzut cu 3%, la 103 mil. euro.

 

„Exportul reprezintă 20 de mi­lioa­ne de euro anual şi este rea­lizat în ţări din Uniunea Eu­ro­­peană precum Marea Bri­tanie, Irlanda, Franţa, Olan­da, Un­ga­ria, Grecia, Slovacia, Bul­garia, Spania, Croaţia“, a spus Popa. Compania a înregistrat un profit net de peste 12 mil. euro, rezultat obţinut cu ajutorul a 1.145 salariaţi, cel mai mare număr de angajaţi ai companiei de până acum.

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...

Fotometric Instruments este Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Firma Fotometric Instruments a devenit Partener al Conferinței Meat.Milk care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale pieței”.   Potrivit parteneriatului, Fotometric Instruments își va expune oferta...