Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Expoziția Internațională Meatmania prezintă noutăți din domeniul industriei de procesare a cărnii

Autor: Meat MIlkmarți, 24 iunie, 2014

În perioada 5-8 noiembrie 2014 se va desfășura în cadrul centrului expozițional din Sofia, Bulgaria, Expoziția Internațională Specializată Meatmania, informează un comunicat de presă trimis pe adresa redacției noastre.

MEATMANIA este organizată de Asociația Procesatorilor de Carne din Bulgaria, sprijinită de Agenția Bulgarreklama.

MEATMANIA este locul de întâlnire anual pentru profesioniștii și experții bulgari și internaționali care doresc să-și intensifice relațiile de afaceri cu partenerii existenti, sau de a ajunge la noi clienți. Evenimentul prezintă tendintele moderne si cele mai recente realizări în domeniul industriei de prelucrare a cărnii și reunește producători bulgari și străini, distribuitori și comercianți cu amănuntul pentru a pune bazele unor relații de afaceri.

Profilul expoziției:
• Carne și produse din carne
• Delicatese
• Aditivi
• Mașini, echipamente și tehnologii
• Echipament de răcire
• Ambalaje
• Consumabile
• Soluții de pardoseli industriale
• Mijloace de transport specializate
• Altele

MEATMANIA va avea loc în același timp și în aceeași locație cu INTERFOOD & DRINK, THE WORLD OF MILK, BULPEK, SALON DE VIN și expoziția specializată pentru hoteluri, restaurant, catering și echipamente centru spa- SIHRE.

Anul trecut, expozițiile derulate în comun au fost vizitate de 16 234 de experți bulgari și internaționali, precum și de către consumatori finali. Printre vizitatori s-au numărat specialiști și invitați din Bulgaria și din alte țări, cum ar fi România, Grecia, Turcia, Serbia, Macedonia, Albania, Kosovo, Rusia, Moldova, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Germania, Italia, Spania, Franța, Marea Britanie, Elveția, Africa de Sud, Indonezia, Argentina, Estonia, Iran și altele.

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...