Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Expozitia nationala de pasari si animale mici de la galati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Galati, peste 1.200 de porumbei, 430 de gaini si 210 iepuri au putut fi admirati la prima expozitie nationala de profil.

Expozitia a avut de fapt si profil de concurs, deoarece exponatele venite din toata tara, din cele 24 de cluburi nationale, au poposit pentru a fi admirate de toata lumea, dar si pentru a participa la o competitie nationala.

Arbitrii au avut o sarcina foarte grea pentru a decide titlurile de campioni. A fost o premiera pentru Galati, fiind prima competitie nationala organizata aici. A fost, cu siguranta, un lucru extraordinar, a declarat, Attila Sebestyen, presedintele sectiei de porumbei.

La expozitia nationala au participat 20 de arbitri pentru porumbei, zece arbitri pentru iepuri si cinci, dintre care si unul din Belgia, pentru gaini.

Biletele au participat la o tombola la care vor fi oferite 30 de premii (pasari si iepuri) si trei porci pentru Craciun.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...