Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Expozitia nationala de pasari si animale mici de la galati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Galati, peste 1.200 de porumbei, 430 de gaini si 210 iepuri au putut fi admirati la prima expozitie nationala de profil.

Expozitia a avut de fapt si profil de concurs, deoarece exponatele venite din toata tara, din cele 24 de cluburi nationale, au poposit pentru a fi admirate de toata lumea, dar si pentru a participa la o competitie nationala.

Arbitrii au avut o sarcina foarte grea pentru a decide titlurile de campioni. A fost o premiera pentru Galati, fiind prima competitie nationala organizata aici. A fost, cu siguranta, un lucru extraordinar, a declarat, Attila Sebestyen, presedintele sectiei de porumbei.

La expozitia nationala au participat 20 de arbitri pentru porumbei, zece arbitri pentru iepuri si cinci, dintre care si unul din Belgia, pentru gaini.

Biletele au participat la o tombola la care vor fi oferite 30 de premii (pasari si iepuri) si trei porci pentru Craciun.

Lucrătura UE la linguriCA-CAlității
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 25 mai 2018

Zilele trecute, redacția noastră a primit din partea Comisiei de Agricultură a Parlamentului European Declarația în care detaliază principiile după care va fi construit noul exercițiu financiar al Uniunii Europene, pentru perioada 2021-2027.   Tema este amplă și, până la momentul adoptării noii Strategii Agricole Comune,...

GfK: Puterea de cumpărare a românilor, cea mai mare rată de creștere în 2017
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) GfK a derulat un studiu - analiză a scenei de retail european, cuprinzând cele mai recente evoluții și prognoze pentru 2018. Indicatorii de piață evaluați de GfK pentru cele 32 de țări europene analizate sunt: puterea de cumpărare, ponderea cheltuielilor populației în retail din cheltuielile totale, inflația și...