Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Expozitia nationala de pasari si animale mici de la galati

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

La Galati, peste 1.200 de porumbei, 430 de gaini si 210 iepuri au putut fi admirati la prima expozitie nationala de profil.

Expozitia a avut de fapt si profil de concurs, deoarece exponatele venite din toata tara, din cele 24 de cluburi nationale, au poposit pentru a fi admirate de toata lumea, dar si pentru a participa la o competitie nationala.

Arbitrii au avut o sarcina foarte grea pentru a decide titlurile de campioni. A fost o premiera pentru Galati, fiind prima competitie nationala organizata aici. A fost, cu siguranta, un lucru extraordinar, a declarat, Attila Sebestyen, presedintele sectiei de porumbei.

La expozitia nationala au participat 20 de arbitri pentru porumbei, zece arbitri pentru iepuri si cinci, dintre care si unul din Belgia, pentru gaini.

Biletele au participat la o tombola la care vor fi oferite 30 de premii (pasari si iepuri) si trei porci pentru Craciun.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...