Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Expozitie cu vanzare de miei eco

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mieii crescuti in sistem ecologic, intens cautati inainte de Paste, vor fi comercializati duminica, 1 aprilie, la Expozitia de ovine crescute ecologic, eveniment organizat pentru vanzare prin licitatie si la Targul de produse traditionale si ecologice din Regiunea Hartibaciului, judetul Sibiu, informeaza Agerpres.

Expozitia se va desfasura in localitatea Vupar, spatiu sibian unde sunt cei mai multi producatori de oi crescute in sistem ecologic, conform declaratiei facute joi de catre directorul Directiei pentru Agricultura Judeteana Sibiu, Gheorghe Budrala.

Mieii eco sunt primii care se vand de Paste, fiind cei mai cautati. La Expozitia de ovine eco vor fi prezenti 30 de participanti, crescatori care au pasuni fara ingrasaminte chimice, furaje fara pesticide si asigura confortul necesar fiecarui animal, a tinut sa precizeze Gheorghe Budala. Potrivit informatiilor oferite de acesta, in judetul Sibiu exista 16.000 de oi eco, crescute de 39 de producatori, dintre care 34 sunt localnici din Vupar.

Conform unui raport prezentat miercuri, la Colegiul Prefecturii, de catre Directia Sanitar-Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor Sibiu, vor fi sacrificati, in judet aproximativ 70.000 de miei, marea majoritate (60.000) in gospodariile oierilor sibieni. (TS)

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...