Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Expozițiile VNU fac rețeaua creșterii animalelor mai puternică

Autor: Meat MIlkluni, 17 februarie, 2014

Expozițiile VNU Asia Pacific și Federația Asociațiilor Veterinare din Asia (FAVA) își vor intensifica colaborarea prin crearea unei rețele și relații puternice cu partenerii din sectorul de creștere animale, informează The Meat Site.

Acordul obligă cele două organizații de a împărtăși cunoștințe și expertiză referitoare la creșterea animalelor și sectorul acvaculturii.

Seminariile, atelierele de lucru și evenimentele organizate în comun vor fi parte din VIV Asia în Thailanda și ILDEX expoziții în Myanmar, Vietnam, Indonezia și Cambodgia în perioada 2014-2016 . Mai mult decât atât , programele de burse pentru studenți vor fi oferite în Asia de Sud-Est , Asia de Sud și China.

Ambasadorul olandez în Bangkok , Excelența Sa Dl. Joan A. Boer , a declarat : „Inovațiile sunt necesare pentru a intensifica în mod eficient producția. Nu prin copierea tehnologiei olandeze, ci prin dezvoltarea de soluții personalizate, care sunt adaptate la condițiile locale.

„Accentul din ce în ce mai crescut pe calitatea alimentelor și bunăstarea animalelor este atât o oportunitate cât și o provocare pentru producători . VNU , în colaborare cu FAVA, poate oferi o platformă excelentă de întâlnire pentru oameni din întreaga lume. Împreună, acestea două organizații pot aborda provocările viitoare în producția animală în Asia și posibilitățile mari pe care Asia le are de oferit. ”

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată
Autor: Meat MIlk  /   luni, 19 ianuarie 2015

Abatoarele franceze sunt în criză accentuată, potrivit asociației franceze a cărnii SNIV-SNCP. În urma veștii că abatoarele AIM au fost plasate în administrare judiciară săptămâna trecută, SNIV-SNCP a declarat că embargoul rus impus vara trecută a contribuit la o creștere a presiunii competiționale asupra întreprinderilor din...

China interzice importurile de produse avicole din SUA
Autor: Meat MIlk  /   joi, 15 ianuarie 2015

China interzice importurile de produse avicole din Statele Unite, reacționând la recentele apariții ale unor focare de gripă aviară în SUA, prin interzicerea oricăror importuri de păsări, ouă, carne de pasăre și produse de carne de pasăre din această țară, notează Global Meat.   O declarație comună a Ministerului...