Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Extract de masline pentru conservarea carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un extract din masline ar putea prelungi durata de expunere la raft ca carnii cu aproximativ 80%, fara ca produsul sa sufere alterare a gustului si a aromei, arata un studiu specializat. Extractul cu polifenol obtinut din tescovina maslinelor a avut rezultate mai bune decat un antioxidant commercial obtinut din vin, potrivit unui articol publicat de Food Chemistry.
Un studiu publicat inca din 2003 arata ca piata antioxidantilor sintetici se afla pe o panta descendenta pentru ca oamenii sunt preocupati tot mai mult de alimentatie si prefera antioxidantii naturali, ca extracte din diferite plante, vitamina E sau C. Potrivit cercetatorilor, extractul de masline are rezultatele cele mai bune in prevenirea alterarii carnii de vita si de porc.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...