Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Extract de masline pentru conservarea carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un extract din masline ar putea prelungi durata de expunere la raft ca carnii cu aproximativ 80%, fara ca produsul sa sufere alterare a gustului si a aromei, arata un studiu specializat. Extractul cu polifenol obtinut din tescovina maslinelor a avut rezultate mai bune decat un antioxidant commercial obtinut din vin, potrivit unui articol publicat de Food Chemistry.
Un studiu publicat inca din 2003 arata ca piata antioxidantilor sintetici se afla pe o panta descendenta pentru ca oamenii sunt preocupati tot mai mult de alimentatie si prefera antioxidantii naturali, ca extracte din diferite plante, vitamina E sau C. Potrivit cercetatorilor, extractul de masline are rezultatele cele mai bune in prevenirea alterarii carnii de vita si de porc.

În octombrie, târgul Anuga va găzdui conferința internațională iFood 2019
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 septembrie 2019

(Comunicat) Cel mai mare târg mondial dedicat Industriei alimentare, Anuga 2019, care se va desfășura la MesseKoln în perioada 5-9 octombrie, va găzdui lucrările Conferinței iFood 2019, care va avea loc in ziua de 7 octombrie.   iFood 2019   Producția globală de produse alimentare este în continuă schimbare:...

Efectele dietei cu peleți asupra performanței păsărilor de curte
Autor: Mircea Demeter  /   miercuri, 18 septembrie 2019

Prelucrarea furajelor în pelete uniforme și durabile oferă beneficii semnificative, iar densitatea în vrac crescută, reduce segregarea și praful de alimentare, reducând astfel pierderile. Eficiența de conversie a furajelor este mult îmbunătățită, în nutriția puilor, deoarece duce la scăderea deversărilor de furaje în timpul...