Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Extract de masline pentru conservarea carnii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un extract din masline ar putea prelungi durata de expunere la raft ca carnii cu aproximativ 80%, fara ca produsul sa sufere alterare a gustului si a aromei, arata un studiu specializat. Extractul cu polifenol obtinut din tescovina maslinelor a avut rezultate mai bune decat un antioxidant commercial obtinut din vin, potrivit unui articol publicat de Food Chemistry.
Un studiu publicat inca din 2003 arata ca piata antioxidantilor sintetici se afla pe o panta descendenta pentru ca oamenii sunt preocupati tot mai mult de alimentatie si prefera antioxidantii naturali, ca extracte din diferite plante, vitamina E sau C. Potrivit cercetatorilor, extractul de masline are rezultatele cele mai bune in prevenirea alterarii carnii de vita si de porc.

Cursul Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

Inaq Consulting-IFS Training Center organizează un nou curs: ”Auditul intern si Auditul furnizorului din perspectiva IFS”. vezi toate detaliile despre curs   Program și localizări:   București 27-28.02.2018 Inscrie-te acum! Sibiu 01-02.03.2018 Timișoara 01-02.03.2018 Brașov  06-07.03.2018 Suceava...

MADR: Modificări ale legislației schemelor de plăți în agricultură
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 februarie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat o ordonanță de urgență care transpune prevederile Regulamentului (UE) 2017/2393, ce a intrat în vigoare la 1 ianuarie 2018 și totodată aduce unele clarificări prevederilor existente. Modificările si clarificările aduse au implicații asupra cererilor unice de plată aferente anului 2018, care se depun...