Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne a participat la anuga foodtec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 27-30 martie 2012, la Koln a avut loc Anuga FoodTec, cel mai mare targ de tehnologie destinata industriei alimentare, manifestare la care a participat si revista Fabrica de Carne.

Targul, care a avut ca titlu generic Date the future, a reunit peste 5.000 de expozanti, furnizori de utilaje din domeniul procesarii carnii dar si al celorlalte zone ale industriei alimentare.

Manifestarea s-a derulat sub semul inovatiei. Perimetrul expozitional a fost organizat pe urmatoarele categorii: tehnologii de baza, tehnologii de procesare a carnii, tehnologii de procesare a laptelui, panificatie, legume-fructe, confort alimentar, delicatese, inghetata, bauturi, esente si arome, cafea, ceai si tutun, echipamente de testare si laborator, green label.

In numeroasele intalniri pe care reprezentantii revistei noastre le-au avut cu manageri ai firmelor expozante, acestia au prezentat portofoliul agentiei infoALIMENT, magazinul lunar Fabrica de Carne dar si industria alimentara din Romania, multe companii declarandu-se dispuse sa testeze piata romaneasca.

Reprezentantii companiilor care, deja, opereaza in Romania, precum Weber, Maja, Travaglini, Emerson etc., au declarat ca doresc extinderea prezentei lor pe piata romaneasca de profil.

Din pacate, singura firma romaneasca prezenta la Anuga FoodTec a fost Supremia. Domnul Bara Levente Hugo, Director General, ne-a declarat ca a fost deosebit de multumit de participare, avand numeroase contacte cu oameni de afaceri din alte tari, contacte care, cu siguranta, se vor materializa in viitoare contracte de colaborare economica.

Reprezentantii revistei Fabrica de Carne si ai agentiei infoALIMENT au avut o intalnire cu doamna Corinna Mülstegen, managerul departamentului Comunicare al Anuga FoodTec, convenindu-se ca agentia noastra sa devina, inca de la prima manifestare viitoare, partener media de organizare.
In paginile editiei cu nr. 19 a revistei Fabrica de Carne vom reveni cu o ampla relatare.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...