Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne a participat la anuga foodtec

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In perioada 27-30 martie 2012, la Koln a avut loc Anuga FoodTec, cel mai mare targ de tehnologie destinata industriei alimentare, manifestare la care a participat si revista Fabrica de Carne.

Targul, care a avut ca titlu generic Date the future, a reunit peste 5.000 de expozanti, furnizori de utilaje din domeniul procesarii carnii dar si al celorlalte zone ale industriei alimentare.

Manifestarea s-a derulat sub semul inovatiei. Perimetrul expozitional a fost organizat pe urmatoarele categorii: tehnologii de baza, tehnologii de procesare a carnii, tehnologii de procesare a laptelui, panificatie, legume-fructe, confort alimentar, delicatese, inghetata, bauturi, esente si arome, cafea, ceai si tutun, echipamente de testare si laborator, green label.

In numeroasele intalniri pe care reprezentantii revistei noastre le-au avut cu manageri ai firmelor expozante, acestia au prezentat portofoliul agentiei infoALIMENT, magazinul lunar Fabrica de Carne dar si industria alimentara din Romania, multe companii declarandu-se dispuse sa testeze piata romaneasca.

Reprezentantii companiilor care, deja, opereaza in Romania, precum Weber, Maja, Travaglini, Emerson etc., au declarat ca doresc extinderea prezentei lor pe piata romaneasca de profil.

Din pacate, singura firma romaneasca prezenta la Anuga FoodTec a fost Supremia. Domnul Bara Levente Hugo, Director General, ne-a declarat ca a fost deosebit de multumit de participare, avand numeroase contacte cu oameni de afaceri din alte tari, contacte care, cu siguranta, se vor materializa in viitoare contracte de colaborare economica.

Reprezentantii revistei Fabrica de Carne si ai agentiei infoALIMENT au avut o intalnire cu doamna Corinna Mülstegen, managerul departamentului Comunicare al Anuga FoodTec, convenindu-se ca agentia noastra sa devina, inca de la prima manifestare viitoare, partener media de organizare.
In paginile editiei cu nr. 19 a revistei Fabrica de Carne vom reveni cu o ampla relatare.

Sistemul Hermes Retail Execution, implementat de tot mai multe companii
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Mogyi România a implementat sistemul HERMES Retail Execution de la TRANSART automatizându-și astfel activitatea reprezentanților din teren, atât pe partea de organizare, planificare și control al activității agenților, cât și în ce privește colectarea și centralizarea datelor de mercantizare și execuție la raft care...

AFIR: Fonduri nerambursabile pentru procesarea produselor agricole
Autor: meatmilk  /   luni, 19 noiembrie 2018

(Comunicat) Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale reamintește tuturor celor interesați că în această perioadă sunt fonduri disponibile pentru investiții în procesarea și marketingul  produselor agricole prin intermediul submăsurii 4.2 din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020.   Din alocarea de...