Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: celula de afumare de inalta performanta de la emerson

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Standul Emerson-Ion Mos, din pavilionul central al Romexpo, nu are cum sa nu atraga atentia vizitatorilor Alimenta si Indagra, fapt care a determinat redactia revistei Fabrica de Carne sa afle ultimele noutati prezentate.

Astfel, domnul Eugen Caragui, Director General, ne-a vorbit despre noua celula de afumare de mare performanta de la Emerson:

Celulele noastre sunt folosite pentru afumarea si fierberea produselor, atat in unitati mici si medii, cat si in fabricile de mari dimensiuni. Noua celula asigura un tratament automatizat de caldura pentru produsele fierte si afumate, precum incalzirea, inrosirea, coacerea, uscarea, afumarea si fierberea.

Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: carnati, salamuri, produse injectate, sunci, pentru orice produs din carne, pasare, peste dar si pentru branza.

Produsele pot fi umplute in membrane naturale sau artificiale. Ca optiune, celula Emerson poate fi echipata cu o unitate de racire.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...