Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: celula de afumare de inalta performanta de la emerson

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Standul Emerson-Ion Mos, din pavilionul central al Romexpo, nu are cum sa nu atraga atentia vizitatorilor Alimenta si Indagra, fapt care a determinat redactia revistei Fabrica de Carne sa afle ultimele noutati prezentate.

Astfel, domnul Eugen Caragui, Director General, ne-a vorbit despre noua celula de afumare de mare performanta de la Emerson:

Celulele noastre sunt folosite pentru afumarea si fierberea produselor, atat in unitati mici si medii, cat si in fabricile de mari dimensiuni. Noua celula asigura un tratament automatizat de caldura pentru produsele fierte si afumate, precum incalzirea, inrosirea, coacerea, uscarea, afumarea si fierberea.

Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: carnati, salamuri, produse injectate, sunci, pentru orice produs din carne, pasare, peste dar si pentru branza.

Produsele pot fi umplute in membrane naturale sau artificiale. Ca optiune, celula Emerson poate fi echipata cu o unitate de racire.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...