Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: celula de afumare de inalta performanta de la emerson

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Standul Emerson-Ion Mos, din pavilionul central al Romexpo, nu are cum sa nu atraga atentia vizitatorilor Alimenta si Indagra, fapt care a determinat redactia revistei Fabrica de Carne sa afle ultimele noutati prezentate.

Astfel, domnul Eugen Caragui, Director General, ne-a vorbit despre noua celula de afumare de mare performanta de la Emerson:

Celulele noastre sunt folosite pentru afumarea si fierberea produselor, atat in unitati mici si medii, cat si in fabricile de mari dimensiuni. Noua celula asigura un tratament automatizat de caldura pentru produsele fierte si afumate, precum incalzirea, inrosirea, coacerea, uscarea, afumarea si fierberea.

Camerele de afumare sunt folosite pentru afumarea diferitelor produse precum: carnati, salamuri, produse injectate, sunci, pentru orice produs din carne, pasare, peste dar si pentru branza.

Produsele pot fi umplute in membrane naturale sau artificiale. Ca optiune, celula Emerson poate fi echipata cu o unitate de racire.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...