Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fabrica de carne-facts: Charolais-Hoeffel Sarl-Franta, sustine fermele producatoare de carne de vita din romania

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Redactia revistei Fabrica de Carne, prezenta la Indagra si Alimenta, va prezinta ultimele noutati de la aceste evenimente.

Astfel, in Pavilionul C1, fermierii interesati sunt asteptati la standul Charolais-Hoeffel, din Franta, firma care sustine peste 20 de ferme crescatoare de bovine de carne din rasa care da si numele firmei.

Domnul Thierry Kolb, Director Adjunct al companiei, ne-a declarat ca gandeste prezenta in Romania ca pe o viitoare baza de export al carnii de vita in tarile din jur. Charolais-Hoeffel furnizeaza fermierilor toate solutiile desfasurarii unei afaceri in acest domeniu, incepand cu animale de cea mai buna calitate, consultanta continua, service, dar si preluarea prin contract a animalelor, in vederea sacrificarii abatorizate.

Referitor la piata carnii de vita din Romania, domnul Kolb ne-a declarat ca, in general, fermierii se descurca singuri, in privinta livrarilor, cererea de carne de vita fiind in permanenta crestere. Consider ca, pe masura ce in tarile din jur va creste consumul de carne de vita, acest fapt va infulenta pozitiv si sectorul specific din Romania, productia urmand sa creasca.

ANSVSA confirma doua cazuri de antrax, in Olt
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 27 august 2014

Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară din România a notificat Organizaţia Mondială a Sănătăţii Animalelor cu privire la două cazuri de antrax la specia caprine. Opt animale din comuna Vişina Nouă din Olt sunt susceptibile de a fi purtătoare ale virusului. Din datele OIE, focarul a fost descoperit pe 1 august în...

MADR organizeaza Zilele Argesului si Muscelului
Autor: Meat MIlk  /   marți, 19 august 2014

În perioada 23-24 august 2014, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale va găzdui un nou târg dedicat producătorilor de produse tradiționale și ecologice, intitulat „Zilele Argeșului și Muscelului”. Evenimentul, care se va desfășura în curtea instituției între orele 9:00 şi 18:00, este organizat de Ministerul...