Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: karcher organizeaza road show-ri demonstrative la indagra

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pentru mai buna informare a cititorilor nostri, redactia revistei Fabrica de Carne a vizitat standul companiei germane Karcher.

De la reprezentantii firmei care si-a organizat standul pe platoul din fata Pavilioanelor C, acolo unde este prezentata ultima oferta de produse si servicii, am aflat ca in aceasta perioada Kärcher Romania organizeaza un Road Show care are ca scop prezentarea si efectuarea de demonstratii practice cu o gama completa de echipamente de curatare: aparate de spalat cu jet de apa sub presiune, aspiratoare, masini de curatat pardoseala, masini de maturat, pentru toate domeniile de activitate.

Ca urmare, Karcher invita sa publicul interesat sa testeze echipamentele Kärcher, participand la aplicatiile demonstative intre orele 09:00- 18:00 efectuate in standul din cadrul complexului Romexpo sau, ulterior targului, in cadrul viitoarelor programe demo care vor fi organizate.

KÄRCHER este Nr. 1 Mondial in echipamente si produse de curatare, furnizeaza solutia potrivita pentru orice aplicatie, s-a specializat in proiectarea, producerea si distribuirea de tehnica de curatare, atat pentru uz casnic cat si pentru cel profesional si industrial.

Compania Kärcher este prezenta in Romania din 1992, avand un birou de reprezentanta infiintat in 2002, din 2008 punandu-se bazele companiei Kärcher Romania. La momentul actual compania asigura acoperirea intregului teritoriu al tarii prin reprezentanti de vanzari si service, avand la momentul actual un numar de 25 de angajati. Aparatele si echipamentele profesionale Kärcher se comercializeaza printr-o retea de peste 85 de distribuitori si in 175 de magazine care vand echipamente de uz casnic.

Kärcher Romania a incheiat anul 2011 cu o cifra de afaceri in crestere cu 15% fata de anul precedent.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...