Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: noutati de la ria do

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Indagra si Alimenta, evenimente care fac interesul de moment al specialistilor din agricultura si industria alimentara, revista Fabrica de Carne ia pulsul fiecarei zile, aducandu-va in prim-plan ultimele noutati.

Unele dintre acestea, pot fi gasite la standul firmei Ria Do, din pavilionul central. Domnul Doru Vremes, Directorul General al companiei, ne-a prezentat noutatile expuse.

In primul rand, este vorba de setul de tavi din material plastic negru (polycarbonat), destinat prezentarii alimentelor in magazine si restaurante. Avand diferite forme si dimensiuni, acestea odera un contrast ideal pentru evidentierea produselor alimentare, in galantar.

O alta noutate este masina de portionat mititei. Echipamentul produs in Spania usureaza activitatea muncitorului, avand un randament de 4 unitati de produs pe secunda, in fapt, mititei de greutate si dimensiuni egale, care pot fi presetate. Echipamentul este caracterizat de o mare fiabilitate sustinuta de designul si conceptia speciala, fapt care favorizeaza si intretinerea si igienizarea facila.

In fine, ultima noutate este Sistemul de rasucire carnati, sistem care mareste considerabil productivitatea in unitatile de procesare, putand fi folosite atat membrane naturale cat si membrane colagenice.

Reprezentantii Ria Do isi asteapta vizitatorii la standul propriu din pavilionul central al Romexpo.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...