Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: noutati de la ria do

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Indagra si Alimenta, evenimente care fac interesul de moment al specialistilor din agricultura si industria alimentara, revista Fabrica de Carne ia pulsul fiecarei zile, aducandu-va in prim-plan ultimele noutati.

Unele dintre acestea, pot fi gasite la standul firmei Ria Do, din pavilionul central. Domnul Doru Vremes, Directorul General al companiei, ne-a prezentat noutatile expuse.

In primul rand, este vorba de setul de tavi din material plastic negru (polycarbonat), destinat prezentarii alimentelor in magazine si restaurante. Avand diferite forme si dimensiuni, acestea odera un contrast ideal pentru evidentierea produselor alimentare, in galantar.

O alta noutate este masina de portionat mititei. Echipamentul produs in Spania usureaza activitatea muncitorului, avand un randament de 4 unitati de produs pe secunda, in fapt, mititei de greutate si dimensiuni egale, care pot fi presetate. Echipamentul este caracterizat de o mare fiabilitate sustinuta de designul si conceptia speciala, fapt care favorizeaza si intretinerea si igienizarea facila.

In fine, ultima noutate este Sistemul de rasucire carnati, sistem care mareste considerabil productivitatea in unitatile de procesare, putand fi folosite atat membrane naturale cat si membrane colagenice.

Reprezentantii Ria Do isi asteapta vizitatorii la standul propriu din pavilionul central al Romexpo.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...