Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: noutati de la ria do

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Indagra si Alimenta, evenimente care fac interesul de moment al specialistilor din agricultura si industria alimentara, revista Fabrica de Carne ia pulsul fiecarei zile, aducandu-va in prim-plan ultimele noutati.

Unele dintre acestea, pot fi gasite la standul firmei Ria Do, din pavilionul central. Domnul Doru Vremes, Directorul General al companiei, ne-a prezentat noutatile expuse.

In primul rand, este vorba de setul de tavi din material plastic negru (polycarbonat), destinat prezentarii alimentelor in magazine si restaurante. Avand diferite forme si dimensiuni, acestea odera un contrast ideal pentru evidentierea produselor alimentare, in galantar.

O alta noutate este masina de portionat mititei. Echipamentul produs in Spania usureaza activitatea muncitorului, avand un randament de 4 unitati de produs pe secunda, in fapt, mititei de greutate si dimensiuni egale, care pot fi presetate. Echipamentul este caracterizat de o mare fiabilitate sustinuta de designul si conceptia speciala, fapt care favorizeaza si intretinerea si igienizarea facila.

In fine, ultima noutate este Sistemul de rasucire carnati, sistem care mareste considerabil productivitatea in unitatile de procesare, putand fi folosite atat membrane naturale cat si membrane colagenice.

Reprezentantii Ria Do isi asteapta vizitatorii la standul propriu din pavilionul central al Romexpo.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...