Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de carne-facts: noutati de la ria do

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Prezenta la Indagra si Alimenta, evenimente care fac interesul de moment al specialistilor din agricultura si industria alimentara, revista Fabrica de Carne ia pulsul fiecarei zile, aducandu-va in prim-plan ultimele noutati.

Unele dintre acestea, pot fi gasite la standul firmei Ria Do, din pavilionul central. Domnul Doru Vremes, Directorul General al companiei, ne-a prezentat noutatile expuse.

In primul rand, este vorba de setul de tavi din material plastic negru (polycarbonat), destinat prezentarii alimentelor in magazine si restaurante. Avand diferite forme si dimensiuni, acestea odera un contrast ideal pentru evidentierea produselor alimentare, in galantar.

O alta noutate este masina de portionat mititei. Echipamentul produs in Spania usureaza activitatea muncitorului, avand un randament de 4 unitati de produs pe secunda, in fapt, mititei de greutate si dimensiuni egale, care pot fi presetate. Echipamentul este caracterizat de o mare fiabilitate sustinuta de designul si conceptia speciala, fapt care favorizeaza si intretinerea si igienizarea facila.

In fine, ultima noutate este Sistemul de rasucire carnati, sistem care mareste considerabil productivitatea in unitatile de procesare, putand fi folosite atat membrane naturale cat si membrane colagenice.

Reprezentantii Ria Do isi asteapta vizitatorii la standul propriu din pavilionul central al Romexpo.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...