Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fabrica de Carne și infoALIMENT MAGAZIN vor participa la Anuga 2013

Autor: Ilie Stoianjoi, 29 august, 2013

Cel mai mare eveniment expozițional dedicat Industriei alimentare mondiale, Anuga 2013, își va deschide porțile la MesseKoln în ziua de 5 octombrie, târgul având să dureze până în data de 9 octombrie 2013. Ediția din acest an consemnează o participare record din partea companiilor românești, la standuri fiind prezente unele dintre cele mai prestigioase firme autohtone, prezența acestora fiind dublată și de aceea a unor asociații și organizații profesionale.

Încă de la finalul lunii iunie, spațiile expoziționale au fost închiriate în totalitate, la târg anunțându-și articiparea peste 6.700 de companii din întreaga lume. Suprafața ocupată va fi de 284.000 mp repartizați în unsprezece hale organizate pe mai multe niveluri. Tabloul participării este întregit de cei 154.516 achizitori, din 185 de țări, care și-au anunțat și ei participare, precum și de cei 160.000 de vizitatori care sunt așteptați zilnic să fie oaaspeții companiilor expozante. Aceste date plasează Anuga pe locul V în rândul târgurilor din lume, indiferent de tematica lor.

România va avea la această ediție cea mai consistentă participare de până acum, semn că procesatorii autohtoni din Industria alimentară vizează ieșirea masivă pe piața internaționale cu produse de cea mai înaltă calitate. Astfel, trebuie să remarcăm, în primul rând, participarea federaței Romalimenta, precum și a Asociației Operatorilor din Agricultura Ecologică Bio România. Totodată, să amintim că, până la data redactării acestui articol, site-ul oficial al manifestării anunța prezența a nu mai puțin de 65 de companii românești din toate domeniile Industriei alimentare.

Din rândul procesatorilor de carne, amintim: Ana & Cornel, Aaylex, Agrisol Internațional, Alex & Comp, Andromi Com, Angst, Avicarvil, Avis Lipia, Carmistin, Carmolimp, Caroli Foods, Comnilis Prod, Cosm-Fan Carmangerie, Doly-Com, Edenia Food, Elit, Eurofarm, Europrod, Facos, Galli Gallo, Kosarom, Ion Moș, Ladrisi Group, Macromex, Mariflor, Salsi, Scandia, Smart Scop, Tigrino Grup, Transavia și Vascar.

Ca de fiecare dată, atunci când este vorba despre evenimente de cea mai mare importanță, agenția infoALIMENT, precum și publicațiile Fabrica de Carne și infoALIMENT MAGAZIN vor fi prezente și la Anuga 2013, delegația redacției fiind condusă de doamna Director General Claudia Bocean.

În cursul manifestării, cititorii vor fi informați în timp real cu privire la evenimentele aflate în derulare, prin aple relatări de la fața locului.

Totodată, paginile ediției speciale Fabrica de Carne, concepută special pentru acest târg, conțin prezentări de produse și servicii ale unor companii românești, precum și articole de sinteză care oferă o imagine cât mai clasă a sectorului cărnii din România, a potențialului său și, mai cu seamă, a oportunităților pieței românești.

O amplă prezentare a evenimentului veți putea citi în ediția cu numărul 26 a revistei Fabrica de Carne.

Meat & Milk 2015: Punem lacat, sau deschidem perspective?
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 1 aprilie 2015

Pume lacat, sau deschidem perspective? Aceasta este intrebarea pe care fermierii si procesatorii din industriile de carne si lapte ale Romaniei si-o pun in aceasta perioada dificila pentru intregul mediu de afaceri. Sub semnul acesti intrebari se va desfasura ziua de 3 iunie a EXPO - Conferintei Internationale Meat & Milk, eveniment care va...

Meat & Milk 2015 va avea loc în zilele de 3-4 iunie, la Poiana Brașov
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 27 martie 2015

A patra editie a EXPO-Conferintei Internationale Meat & Milk se va desfasura in zilele de 3 și 4 iunie 2015 la Hotel Alpin din Poiana Brasov, sub genericul ”POLITICI DE SPRIJIN, RETEHNOLOGIZARE, PERFORMANTA - prioritati pentru iesirea din impas”.   Meat & Milk  2015 – Discutii directe, rezultate...