Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Facility Distrib: Seminarul anual MEAT EXPERTS, în 23-24 mai, la Bacău

Autor: meatmilkvineri, 12 aprilie, 2019

(Comunicat) Devenit deja o traditie, seminarul anual MEAT EXPERTS, organizat de Facility Distrib, reuneste pe parcursul a doua zile, managerii de calitate a celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania.

 

Seminarul va avea loc in perioada 23-24 mai, la Bacau, intr-o locatie cunoscuta deja de participanti, pensiunea cu specific medieval, “Podu’cu Lanturi”.

 

Daca temele din anii trecuti au abordat subiecte precum: “Rotatia dezinfectantilor” sau “Bazele igienei”, anul acesta se vor sustine prezentari privind noutatile din legislatie si trasabilitatea pe linii de productie, conform HACCP.

 

Si, ca in fiecare an, invitatii vor participa la workshop-urile organizate de formatorii prezenti, isi vor actualiza cunostintele, si, bineinteles, vor avea parte de o festivitate de premiere asa cum se intampla in fiecare an.

 

“Meat Experts” se bucura deja de o mare notorietate in randul managerilor de calitate din procesarea si abatorizarea carnii, feed-back-ul oferit de ei fiind unul suta la suta pozitiv, lucrudemonstratsi de revenirealoran de an pentru a-siimbunatatisisporinivelul de cunostinte.

 

Facility Distrib este o companie care se afla intr-o continua dezvoltare si care doreste sa fie aproape de clientii sai printr-o abordare noua si la nivel european, in tot ceea ce priveste calitatea si siguranta produselor alimentare

ANPC: Proiect de Ordin cu privire la campaniile promoționale
Autor: meatmilk  /   miercuri, 4 septembrie 2019

(Comunicat ANPC) Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, prin Direcția Generală Control și  Supraveghere Piață și Armonizare Europeană,  a propus pentru consultare publică, la data de 29.08.2019, un Proiect de Ordin pentru informarea consumatorilor de către operatorii economici cu privire la continuarea...

Trei condiții esențiale pentru o bună funcționare a unităților CIP
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 30 august 2019

În aplicațiile cu standarde ridicate de igienă, cum ar fi producția alimentară, igiena este deosebit de importantă, iar unitățile CIP își au importanța lor. Toate conductele și tuburile trebuie spălate regulat cu agenți de curățare pentru a îndepărta bacteriile, reziduurile chimice și biologice și pentru a preveni răspândirea...