Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Facility Distrib: Seminarul anual MEAT EXPERTS, în 23-24 mai, la Bacău

Autor: meatmilkvineri, 12 aprilie, 2019

(Comunicat) Devenit deja o traditie, seminarul anual MEAT EXPERTS, organizat de Facility Distrib, reuneste pe parcursul a doua zile, managerii de calitate a celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania.

 

Seminarul va avea loc in perioada 23-24 mai, la Bacau, intr-o locatie cunoscuta deja de participanti, pensiunea cu specific medieval, “Podu’cu Lanturi”.

 

Daca temele din anii trecuti au abordat subiecte precum: “Rotatia dezinfectantilor” sau “Bazele igienei”, anul acesta se vor sustine prezentari privind noutatile din legislatie si trasabilitatea pe linii de productie, conform HACCP.

 

Si, ca in fiecare an, invitatii vor participa la workshop-urile organizate de formatorii prezenti, isi vor actualiza cunostintele, si, bineinteles, vor avea parte de o festivitate de premiere asa cum se intampla in fiecare an.

 

“Meat Experts” se bucura deja de o mare notorietate in randul managerilor de calitate din procesarea si abatorizarea carnii, feed-back-ul oferit de ei fiind unul suta la suta pozitiv, lucrudemonstratsi de revenirealoran de an pentru a-siimbunatatisisporinivelul de cunostinte.

 

Facility Distrib este o companie care se afla intr-o continua dezvoltare si care doreste sa fie aproape de clientii sai printr-o abordare noua si la nivel european, in tot ceea ce priveste calitatea si siguranta produselor alimentare

ANSVSA: Acțiuni întreprinse în cazul somonului contaminat cu Listeria
Autor: meatmilk  /   joi, 21 februarie 2019

(Comunicat) Ca urmare a unor incidente alimentare repetate din ultima perioadă, generate de prezența bacteriei Listeria monocytogenes în produsele de file de somon afumat, Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a dispus realizarea unor controale tematice în acest sens.   În cadrul acestor...

Alertă alimentară: Specialități falsificate în loc de produse din lapte
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 februarie 2019

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale împreună cu Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor și Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor au reluat activitățile de control desfășurate în anul 2018, pentru a evalua corectitudinea practicilor comerciale privind...