Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Facility Distrib: Seminarul anual MEAT EXPERTS, în 23-24 mai, la Bacău

Autor: meatmilkvineri, 12 aprilie, 2019

(Comunicat) Devenit deja o traditie, seminarul anual MEAT EXPERTS, organizat de Facility Distrib, reuneste pe parcursul a doua zile, managerii de calitate a celor mai mari producatori si procesatori de carne din Romania.

 

Seminarul va avea loc in perioada 23-24 mai, la Bacau, intr-o locatie cunoscuta deja de participanti, pensiunea cu specific medieval, “Podu’cu Lanturi”.

 

Daca temele din anii trecuti au abordat subiecte precum: “Rotatia dezinfectantilor” sau “Bazele igienei”, anul acesta se vor sustine prezentari privind noutatile din legislatie si trasabilitatea pe linii de productie, conform HACCP.

 

Si, ca in fiecare an, invitatii vor participa la workshop-urile organizate de formatorii prezenti, isi vor actualiza cunostintele, si, bineinteles, vor avea parte de o festivitate de premiere asa cum se intampla in fiecare an.

 

“Meat Experts” se bucura deja de o mare notorietate in randul managerilor de calitate din procesarea si abatorizarea carnii, feed-back-ul oferit de ei fiind unul suta la suta pozitiv, lucrudemonstratsi de revenirealoran de an pentru a-siimbunatatisisporinivelul de cunostinte.

 

Facility Distrib este o companie care se afla intr-o continua dezvoltare si care doreste sa fie aproape de clientii sai printr-o abordare noua si la nivel european, in tot ceea ce priveste calitatea si siguranta produselor alimentare

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

C.E.: Planul pentru gestionarea crizelor în domeniul siguranței alimentare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 27 februarie 2019

DECIZIA DE PUNERE ÎN APLICARE (UE) 2019/300 A COMISIEI din 19 februarie 2019 de instituire a unui plan general pentru gestionarea crizelor în domeniul siguranței produselor alimentare și a hranei pentru animale (Text cu relevanță pentru SEE)   COMISIA EUROPEANĂ, având în vedere Tratatul privind funcționarea Uniunii...