Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Faliment, acoperit cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Afaceristul botosenean Dumitru Amisculesei a infiintat o societate menita, cel putin teoretic, a se ocupa cu procesarea carnii. Societatea insa, aflata sub procedura falimentului la Tribunalul Botosani, s-a dedicat afacerilor ilegale cu alcool.

Cotidianul Evenimentul de Botosani informeaza ca Amisculesei este cercetat de procuratura si politie pentru activitatea ilicita, care a adus un prejudiciu falimentar de peste un miliard de lei vechi.

In ianuarie, locuinta si peste 40 dintre spatiile alocate productie de carmangerie i-au fost perchezitionate, fiind descoperita o statie ilegala de imbuteliere si o retea de distributie a alcoolului. Procesarea si prelucrarea carnii era inlocuita cu producerea de alcool etilic de 91 de grade si producerea/imbutelierea/distributia de bauturi spirtoase diverse, expediate catre 54 de societati comerciale.

Inclusiv in sediul firmei lui Dumitru Amisculesei, situat langa Manastirea Popauti, era amenajata carmangeria cu instalatii clandestine de producere si imbuteliere a bauturilor alcoolice. La momentul descinderii, oamenii legii au realizat un flagrant: in locul carcaselor de carne, era descarcat alcool etilic dintr-un camion. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...