Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Faliment, acoperit cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Afaceristul botosenean Dumitru Amisculesei a infiintat o societate menita, cel putin teoretic, a se ocupa cu procesarea carnii. Societatea insa, aflata sub procedura falimentului la Tribunalul Botosani, s-a dedicat afacerilor ilegale cu alcool.

Cotidianul Evenimentul de Botosani informeaza ca Amisculesei este cercetat de procuratura si politie pentru activitatea ilicita, care a adus un prejudiciu falimentar de peste un miliard de lei vechi.

In ianuarie, locuinta si peste 40 dintre spatiile alocate productie de carmangerie i-au fost perchezitionate, fiind descoperita o statie ilegala de imbuteliere si o retea de distributie a alcoolului. Procesarea si prelucrarea carnii era inlocuita cu producerea de alcool etilic de 91 de grade si producerea/imbutelierea/distributia de bauturi spirtoase diverse, expediate catre 54 de societati comerciale.

Inclusiv in sediul firmei lui Dumitru Amisculesei, situat langa Manastirea Popauti, era amenajata carmangeria cu instalatii clandestine de producere si imbuteliere a bauturilor alcoolice. La momentul descinderii, oamenii legii au realizat un flagrant: in locul carcaselor de carne, era descarcat alcool etilic dintr-un camion. (TS)

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...