Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Faliment, acoperit cu carne

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Afaceristul botosenean Dumitru Amisculesei a infiintat o societate menita, cel putin teoretic, a se ocupa cu procesarea carnii. Societatea insa, aflata sub procedura falimentului la Tribunalul Botosani, s-a dedicat afacerilor ilegale cu alcool.

Cotidianul Evenimentul de Botosani informeaza ca Amisculesei este cercetat de procuratura si politie pentru activitatea ilicita, care a adus un prejudiciu falimentar de peste un miliard de lei vechi.

In ianuarie, locuinta si peste 40 dintre spatiile alocate productie de carmangerie i-au fost perchezitionate, fiind descoperita o statie ilegala de imbuteliere si o retea de distributie a alcoolului. Procesarea si prelucrarea carnii era inlocuita cu producerea de alcool etilic de 91 de grade si producerea/imbutelierea/distributia de bauturi spirtoase diverse, expediate catre 54 de societati comerciale.

Inclusiv in sediul firmei lui Dumitru Amisculesei, situat langa Manastirea Popauti, era amenajata carmangeria cu instalatii clandestine de producere si imbuteliere a bauturilor alcoolice. La momentul descinderii, oamenii legii au realizat un flagrant: in locul carcaselor de carne, era descarcat alcool etilic dintr-un camion. (TS)

Soluții FrieslandCampina Kievit, pentru produse ready meal-clean label
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 noiembrie 2018

Compania olandeză FrieslandCampina Kievit, producător mondial de ingrediente alimentare și băuturi, a realizat recent un studiu privind  tendințele și evoluțiile de pe piața produselor ready meal, indulgence și clean label, cu țintă directă asupra savorii.   Utilizând propria analiză a conversațiilor online, precum și...

Metro AG Metro-Nom a deschis un birou IT la Cluj-Napoca
Autor: Nora Marin  /   joi, 15 noiembrie 2018

Metro AG Metro-Nom și-a deschis cel de-al treilea birou IT românesc în Cluj-Napoca, denumit și Silicon Valley al Balcanilor, după cum informează publicația European Supermarket Magazine.   Compania mai are încă două unități IT care operează local, mai precis, în București și Brașov. Divizia IT a firmei, Metro-Nom este...