Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Faliment pe piata americana a produselor kosher

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania MVP Kosher Food din Statele Unite a anuntat inchiderea operatiunilor. Vestea a fost publicata de FoodProductionDaily, care a citat surse ale firmei.

Decizia a fost luata in urma unei ample anchete desfasurata pe mai multe luni de US Labor Departments Occupational Safety & Health Administration (OSHA), care a constatat pentru a doua oara, in decurs de doi ani, incalcarea grava a prevederilor privind siguranta muncii, constatand in expunerea salariatilor la mari pericole de contaminare si imbolnavire.

Ca urmare, departamentul amintit a condamnat compania sa plateasca despagubiri de cate 140.000 de dolari pentru fiecare dintre cei 300 de salariati. Aceasta condamnare vine dupa o alta, in anul 2010, cand MVP Kosher Food a mai platit cate 65.000 de dolari fiecarui salariat, tot din aceleasi cauze.

Cum sumele platite ca despagubiri reprezinta un total prea mare, compania americana s-a vazut in imposibilitatea de a mai putea continua productia. Totusi, surse din randul conducerii au declarat pentru FoodProductionDaily ca suspendarea activitatii nu va fi permanenta, compania incercand sa obtina un imprumut in vederea retehnologizarii si redeschiderii afacerilor.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...