Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Faliment pe piata americana a produselor kosher

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Compania MVP Kosher Food din Statele Unite a anuntat inchiderea operatiunilor. Vestea a fost publicata de FoodProductionDaily, care a citat surse ale firmei.

Decizia a fost luata in urma unei ample anchete desfasurata pe mai multe luni de US Labor Departments Occupational Safety & Health Administration (OSHA), care a constatat pentru a doua oara, in decurs de doi ani, incalcarea grava a prevederilor privind siguranta muncii, constatand in expunerea salariatilor la mari pericole de contaminare si imbolnavire.

Ca urmare, departamentul amintit a condamnat compania sa plateasca despagubiri de cate 140.000 de dolari pentru fiecare dintre cei 300 de salariati. Aceasta condamnare vine dupa o alta, in anul 2010, cand MVP Kosher Food a mai platit cate 65.000 de dolari fiecarui salariat, tot din aceleasi cauze.

Cum sumele platite ca despagubiri reprezinta un total prea mare, compania americana s-a vazut in imposibilitatea de a mai putea continua productia. Totusi, surse din randul conducerii au declarat pentru FoodProductionDaily ca suspendarea activitatii nu va fi permanenta, compania incercand sa obtina un imprumut in vederea retehnologizarii si redeschiderii afacerilor.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...