Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falimentul loveste sectorul carnii de pasare din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, sectorul carnii de pasare din Rusia a fost lovit de un val de falimente, afectandu-i pana si pe cei mai mari producatori de carne de pasare din tara.

In luna septembrie, 100 000 de capete de pasari din fermele din regiunea Kirov au murit de foame din cauza ca fermierii ingropati in datorii nu si-au mai putut permite sa le asigure hrana si electricitate.

Saptamana trecuta, alte doua mari ferme din regiunea Arkhanglsk, Kotlas Poultry si Nyandoma- Broiler au fost la limita falimentului, din cauza datoriilor foarte mari. Alte sapte mici ferme din aceasta regiune si-au incetat activitatea pentru ca au dat faliment, confruntandu-se cu aceleasi probleme existente la micii si medii producatori de carne de pasare din Rusia.

Desi, cel mai mare soc al industriei a fost posibilul faliment al firmei Optifood, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din Rusia care a produs aproape 90 000 tone de carne de pasare in 2011 si recent si-a dublat capacitatea de productie printr-un nou complex care va produce 100 000 de carne de broiler anual.

In prezent activitatea la toate unitatile companiei a incetat din cauza datoriilor mari ale companiei cu imprumuturile si salariile.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...