Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falimentul loveste sectorul carnii de pasare din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, sectorul carnii de pasare din Rusia a fost lovit de un val de falimente, afectandu-i pana si pe cei mai mari producatori de carne de pasare din tara.

In luna septembrie, 100 000 de capete de pasari din fermele din regiunea Kirov au murit de foame din cauza ca fermierii ingropati in datorii nu si-au mai putut permite sa le asigure hrana si electricitate.

Saptamana trecuta, alte doua mari ferme din regiunea Arkhanglsk, Kotlas Poultry si Nyandoma- Broiler au fost la limita falimentului, din cauza datoriilor foarte mari. Alte sapte mici ferme din aceasta regiune si-au incetat activitatea pentru ca au dat faliment, confruntandu-se cu aceleasi probleme existente la micii si medii producatori de carne de pasare din Rusia.

Desi, cel mai mare soc al industriei a fost posibilul faliment al firmei Optifood, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din Rusia care a produs aproape 90 000 tone de carne de pasare in 2011 si recent si-a dublat capacitatea de productie printr-un nou complex care va produce 100 000 de carne de broiler anual.

In prezent activitatea la toate unitatile companiei a incetat din cauza datoriilor mari ale companiei cu imprumuturile si salariile.

CMC Grup Broker de Asigurare a devenit Partener al Conferinței Meat Milk
Autor: Meat MIlk  /   miercuri, 21 martie 2018

CMC Grup Broker de Asigurare este și la această ediție Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk, eveniment care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.     Conform programului convenit, participarea CMC Grup se va concretiza într-o comunicare pe teme de asigurări și...

17,7 mil. euro pentru programul Lapte, fructe și legume în școli
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 martie 2018

(Comunicat) Potrivit Comisiei Europene, pentru anul școlar 2018/2019, României i-au fost alocate peste 17,6 milioane euro pentru programele de încurajare a consumului de legume, fructe și lapte în școli, o sumă similară celei alocate în anul precedent (17,7 mil. euro).   Acestea promovează obiceiuri alimentare sănătoase în...