Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falimentul loveste sectorul carnii de pasare din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, sectorul carnii de pasare din Rusia a fost lovit de un val de falimente, afectandu-i pana si pe cei mai mari producatori de carne de pasare din tara.

In luna septembrie, 100 000 de capete de pasari din fermele din regiunea Kirov au murit de foame din cauza ca fermierii ingropati in datorii nu si-au mai putut permite sa le asigure hrana si electricitate.

Saptamana trecuta, alte doua mari ferme din regiunea Arkhanglsk, Kotlas Poultry si Nyandoma- Broiler au fost la limita falimentului, din cauza datoriilor foarte mari. Alte sapte mici ferme din aceasta regiune si-au incetat activitatea pentru ca au dat faliment, confruntandu-se cu aceleasi probleme existente la micii si medii producatori de carne de pasare din Rusia.

Desi, cel mai mare soc al industriei a fost posibilul faliment al firmei Optifood, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din Rusia care a produs aproape 90 000 tone de carne de pasare in 2011 si recent si-a dublat capacitatea de productie printr-un nou complex care va produce 100 000 de carne de broiler anual.

In prezent activitatea la toate unitatile companiei a incetat din cauza datoriilor mari ale companiei cu imprumuturile si salariile.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...