Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falimentul loveste sectorul carnii de pasare din rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Globalmeatnews.com, sectorul carnii de pasare din Rusia a fost lovit de un val de falimente, afectandu-i pana si pe cei mai mari producatori de carne de pasare din tara.

In luna septembrie, 100 000 de capete de pasari din fermele din regiunea Kirov au murit de foame din cauza ca fermierii ingropati in datorii nu si-au mai putut permite sa le asigure hrana si electricitate.

Saptamana trecuta, alte doua mari ferme din regiunea Arkhanglsk, Kotlas Poultry si Nyandoma- Broiler au fost la limita falimentului, din cauza datoriilor foarte mari. Alte sapte mici ferme din aceasta regiune si-au incetat activitatea pentru ca au dat faliment, confruntandu-se cu aceleasi probleme existente la micii si medii producatori de carne de pasare din Rusia.

Desi, cel mai mare soc al industriei a fost posibilul faliment al firmei Optifood, unul dintre cei mai mari producatori de carne de pasare din Rusia care a produs aproape 90 000 tone de carne de pasare in 2011 si recent si-a dublat capacitatea de productie printr-un nou complex care va produce 100 000 de carne de broiler anual.

In prezent activitatea la toate unitatile companiei a incetat din cauza datoriilor mari ale companiei cu imprumuturile si salariile.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...