Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falsii inspectori opc bantuie capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua persoane obtineau bunuri de la comerciantii din piete, dupa ce constatau nereguli, in calitate de inspectori madatati de o institutie pentru protectia consumatorilor.

Cei doi au fosta identificati de lucratorii Boroului Ordine Publica al Sectiei 15 Politie, care i-au retinut pe infractori pentru a-i cerceta in stare de arest, informeaza printr-un comunicat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

In comunicat se subliniaza ca Din cercetarile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale a rezultat faptul ca, in ziua de 7 decembrie, in jurul orei 13,40, cei doi s-au prezentat la un magazin din piata respectiva, declinandu-si verbal calitatea de lucratori la protectia consumatorului si – dupa constatarea unor mici nereguli – au pretins si primit de la vanzatoarea magazinului produse alimentare (mezeluri), se mentioneaza in comunicat.

Perchezitionand autoturismul marca Fiat, proprietatea unuia dintre cei doi prezumptivi infractori, lucratorii de politie au gasit pungi de plastic cu mezeluri, primite de acestia de la magazinele controlate. Cei doi urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe Judecatoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventiva. (TS)

Ministrul Petre Daea s-a întâlnit cu omologul său din Sultanatul Oman
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) Marți, 6 noiembrie 2018, la sediul Ministerului Agriculturii și Pescuitului din Sultanatul Oman a avut loc întrevederea oficială între ministrul agriculturii Petre Daea si omologul său, dr. Foad Jaafar Sajwani.   Cu această ocazie au fost puse în discuție posibilitățile de colaborare bilaterală sectorială,...

ANZ participă la lucrările tehnice de calificare și clasare a cabalinelor
Autor: meatmilk  /   luni, 12 noiembrie 2018

(Comunicat) În perioada octombrie-decembrie 2018, Agenția Națională pentru Zootehnie  participă la Comisia Naţională de Clasare şi Evaluare a Cabalinelor ce desfășoară lucrări tehnice de calificare și clasare a cabalinelor din cadrul hergheliilor de stat.   Clasarea și calificarea cabalinelor se realizează de două ori...