Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Falsii inspectori opc bantuie capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua persoane obtineau bunuri de la comerciantii din piete, dupa ce constatau nereguli, in calitate de inspectori madatati de o institutie pentru protectia consumatorilor.

Cei doi au fosta identificati de lucratorii Boroului Ordine Publica al Sectiei 15 Politie, care i-au retinut pe infractori pentru a-i cerceta in stare de arest, informeaza printr-un comunicat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

In comunicat se subliniaza ca Din cercetarile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale a rezultat faptul ca, in ziua de 7 decembrie, in jurul orei 13,40, cei doi s-au prezentat la un magazin din piata respectiva, declinandu-si verbal calitatea de lucratori la protectia consumatorului si – dupa constatarea unor mici nereguli – au pretins si primit de la vanzatoarea magazinului produse alimentare (mezeluri), se mentioneaza in comunicat.

Perchezitionand autoturismul marca Fiat, proprietatea unuia dintre cei doi prezumptivi infractori, lucratorii de politie au gasit pungi de plastic cu mezeluri, primite de acestia de la magazinele controlate. Cei doi urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe Judecatoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventiva. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...