Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Falsii inspectori opc bantuie capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua persoane obtineau bunuri de la comerciantii din piete, dupa ce constatau nereguli, in calitate de inspectori madatati de o institutie pentru protectia consumatorilor.

Cei doi au fosta identificati de lucratorii Boroului Ordine Publica al Sectiei 15 Politie, care i-au retinut pe infractori pentru a-i cerceta in stare de arest, informeaza printr-un comunicat Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti.

In comunicat se subliniaza ca Din cercetarile efectuate de politistii Biroului de Investigatii Criminale a rezultat faptul ca, in ziua de 7 decembrie, in jurul orei 13,40, cei doi s-au prezentat la un magazin din piata respectiva, declinandu-si verbal calitatea de lucratori la protectia consumatorului si – dupa constatarea unor mici nereguli – au pretins si primit de la vanzatoarea magazinului produse alimentare (mezeluri), se mentioneaza in comunicat.

Perchezitionand autoturismul marca Fiat, proprietatea unuia dintre cei doi prezumptivi infractori, lucratorii de politie au gasit pungi de plastic cu mezeluri, primite de acestia de la magazinele controlate. Cei doi urmeaza a fi prezentati Parchetului de pe Judecatoria Sectorului 4, cu propunere de arestare preventiva. (TS)

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...

Rabobank: În UE stocurile de intervenție la lapte vor fi absorbite și în T2
Autor: Mircea Demeter  /   vineri, 19 aprilie 2019

Ulterior emiterii raportului de săptămâna trecută, referitor la rezultatele trimestrului 1, în afacerile cu lapte și lactate, Rabobank revine cu previziuni pentru T2, indicând că creșterea aprovizionării cu lapte este puțin probabil să aibă o evoluție favorabilă, până la începutul semestrului doi al anului 2019. Iată acum...