Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Familia Bara din Alba face milioane de euro din producţia de condimente

Autor: Meat MIlkvineri, 14 martie, 2014

Supremia Group, o afacere deţinută de familia Bara din judeţul Alba şi care este activă în domeniul ingredientelor pentru industria alimentară şi a condimentelor, şi-a bugetat anul acesta o creştere de 10% a cifrei de afaceri, după ce anul trecut a încheiat cu un rulaj de 32 mil. euro.

„Anul 2014 va fi unul de consolidare a afacerii. Este o provocare să fii furnizor pentru industria alimentară din România. Vedem mulţi dintre producători închizându-şi afacerile. În aceste condiţii, ne concentrăm mult pe exporturi“, a declarat Levente Bara, directorul general al companiei (mai multe pe www.zf.ro).

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...