Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fao promoveaza acvicultura pentru reducerea saraciei si malnutritiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) a anuntat ca va coordona un proiect menit sa promoveze acvicultura pentru a eradica foametea si pentru a imbunatati dieta locuitorilor din Africa, Asia si America Latina, informeaza Agerpres.

Proiectul Acvicultura pentru securitatea alimentara si reducerea saraciei si malnutritiei are ca obiectiv crearea de crescatorii de peste in zonele unde acestea pot fi utile alimentatiei populatiei si va fi finantat de Uniunea Europeana.

Timp de trei ani, urmeaza sa se evalueze in ce masura acvicultura poate reduce incidenta foametei in tarile sarace, unde ar putea fi o solutie sustenabila in vederea satisfacerii nevoilor alimentare pentru o populatie in continua crestere.

Potrivit datelor FAO, 50% din pestele consumat la nivel mondial provine din acviculturi, aceasta fiind principala sursa de proteine pentru 17% din populatia mondiala si pentru 25% din locuitorii tarilor cu venituri medii reduse si unde se inregistreaza un deficit de produse alimentare.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...