Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fao promoveaza acvicultura pentru reducerea saraciei si malnutritiei

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Organizatia Natiunilor Unite pentru Alimentatie si Agricultura (FAO) a anuntat ca va coordona un proiect menit sa promoveze acvicultura pentru a eradica foametea si pentru a imbunatati dieta locuitorilor din Africa, Asia si America Latina, informeaza Agerpres.

Proiectul Acvicultura pentru securitatea alimentara si reducerea saraciei si malnutritiei are ca obiectiv crearea de crescatorii de peste in zonele unde acestea pot fi utile alimentatiei populatiei si va fi finantat de Uniunea Europeana.

Timp de trei ani, urmeaza sa se evalueze in ce masura acvicultura poate reduce incidenta foametei in tarile sarace, unde ar putea fi o solutie sustenabila in vederea satisfacerii nevoilor alimentare pentru o populatie in continua crestere.

Potrivit datelor FAO, 50% din pestele consumat la nivel mondial provine din acviculturi, aceasta fiind principala sursa de proteine pentru 17% din populatia mondiala si pentru 25% din locuitorii tarilor cu venituri medii reduse si unde se inregistreaza un deficit de produse alimentare.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...