Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fara subventii pentru motorina, carne de porc si pasare de anul viitor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Statul nu va mai sustine financiar productia de carne de porc si pasare, oua, sfecla de zahar, orez, in, canepa, soia sau tutun, si nu va mai subventiona motorina pentru lucrari agricole din 2010, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii.

„Ajutoarele de stat se vor acorda si dupa data de 1 ianuarie 2010, numai ca forma acestora va fi diferita. Decizia a fost luata in contextul in care Ministerul Agriculturii a depus eforturi pentru a acorda, in continuare, schemele de sprijin, dar Comisia Europeana a respins propunerile Romaniei”, se specifica in comunicatul citat. Ministerul a anuntat ca exista unele proiecte legislative ce se vor aplica din ianuarie 2010.

Statul va acorda in continuare despagubiri in caz de calamitati naturale, asigurarea culturilor si septelului, acordarea de despagubiri pentru animalele taiate sau ucise, afectate de boli, toate acestea urmand sa continue sub forma de finantare servicii.

CC a aprobat preluarea Frigotehnica de către Roca SA
Autor: meatmilk  /   joi, 19 iulie 2018

(Comunicat) Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Platforma ROCA SA preia companiile Frigotehnica SRL şi Eco Clima Industrial SRL.   Platforma ROCA SA, înfiinţată în anul 2017, este o platformă de investiţii şi management dedicată finanţării companiilor româneşti aflate în dificultate (financiară, de...

Smithfield Foods își extinde operațiunile în Polonia
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 19 iulie 2018

Smithfield Foods intenționează să valorifice cererea de carne de pasăre din Marea Britanie investind într-o companie de profil cu sediul în Morliny, Polonia.   Această mișcare este menită să sporească atenția Smithfield Foods asupra cărnii albe prelucrate, sectorul oferind o oportunitate de creștere a afacerilor. Compania...