Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Fara subventii pentru motorina, carne de porc si pasare de anul viitor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Statul nu va mai sustine financiar productia de carne de porc si pasare, oua, sfecla de zahar, orez, in, canepa, soia sau tutun, si nu va mai subventiona motorina pentru lucrari agricole din 2010, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii.

„Ajutoarele de stat se vor acorda si dupa data de 1 ianuarie 2010, numai ca forma acestora va fi diferita. Decizia a fost luata in contextul in care Ministerul Agriculturii a depus eforturi pentru a acorda, in continuare, schemele de sprijin, dar Comisia Europeana a respins propunerile Romaniei”, se specifica in comunicatul citat. Ministerul a anuntat ca exista unele proiecte legislative ce se vor aplica din ianuarie 2010.

Statul va acorda in continuare despagubiri in caz de calamitati naturale, asigurarea culturilor si septelului, acordarea de despagubiri pentru animalele taiate sau ucise, afectate de boli, toate acestea urmand sa continue sub forma de finantare servicii.

Brexit: Industria europeană a laptelui plutește în incertitudine
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

Săptămâna trecută, premierul britanic Theresa May a anunțat un proiect de document Brexit, care a fost întâmpinat cu reacție mixtă. Ca urmare, în Marea Britanie, președintele Dairy UK, Paul Vernon, a solicitat "răspunsuri urgente la Brexit și la amenințarea stabilității în afaceri în sectorul produselor...

MADR: Metodologia stabilirii normelor pe venit
Autor: meatmilk  /   miercuri, 21 noiembrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale este unul dintre producătorii de statistici oficiale din România.   Direcțiile pentru agricultură județene, respectiv a municipiului București (DAJ) colectează de la fermierii agricoli persoane juridice și fizice de pe raza teritorială a județului datele privind...