Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Fara subventii pentru motorina, carne de porc si pasare de anul viitor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Statul nu va mai sustine financiar productia de carne de porc si pasare, oua, sfecla de zahar, orez, in, canepa, soia sau tutun, si nu va mai subventiona motorina pentru lucrari agricole din 2010, informeaza un comunicat al Ministerului Agriculturii.

„Ajutoarele de stat se vor acorda si dupa data de 1 ianuarie 2010, numai ca forma acestora va fi diferita. Decizia a fost luata in contextul in care Ministerul Agriculturii a depus eforturi pentru a acorda, in continuare, schemele de sprijin, dar Comisia Europeana a respins propunerile Romaniei”, se specifica in comunicatul citat. Ministerul a anuntat ca exista unele proiecte legislative ce se vor aplica din ianuarie 2010.

Statul va acorda in continuare despagubiri in caz de calamitati naturale, asigurarea culturilor si septelului, acordarea de despagubiri pentru animalele taiate sau ucise, afectate de boli, toate acestea urmand sa continue sub forma de finantare servicii.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...