Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra africana se extinde in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa ce, acum o sapramana, la o ferma particulara din zona Tver din fosta Rusie sovietica, au murit 30 de porci din cauza febrei africane, iata ca maladia se extinde.

Bazandu-se pe analizele de laborator care au confirmat existenta bolii si urmarind derularea situatiei, veterinarii rusi au semnalat boala si intr-o zona invecinata, anume, Torjor, acolo unde au murit din aceeasi cauza inca 300 de porci.

Cateva zile mai tarziu, boala a fost semnalata si in regiunea Kuban. Specialistii considdera ca actuala epidemie este cea mai puternica din ulrima perioada.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...