Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra africana se extinde in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa ce, acum o sapramana, la o ferma particulara din zona Tver din fosta Rusie sovietica, au murit 30 de porci din cauza febrei africane, iata ca maladia se extinde.

Bazandu-se pe analizele de laborator care au confirmat existenta bolii si urmarind derularea situatiei, veterinarii rusi au semnalat boala si intr-o zona invecinata, anume, Torjor, acolo unde au murit din aceeasi cauza inca 300 de porci.

Cateva zile mai tarziu, boala a fost semnalata si in regiunea Kuban. Specialistii considdera ca actuala epidemie este cea mai puternica din ulrima perioada.

GfK: Piața produselor de larg consum a crescut cu 13 %
Autor: meatmilk  /   joi, 24 mai 2018

(Comunicat) În primul trimestru al anului 2018, piața bunurilor de larg consum pentru acasă din România a înregistrat o creștere în valoare de 13% față de aceeași perioadă a anului trecut. Spre deosebire de perioadele anterioare, volumele cumpărate au reintrat pe o curbă ascendentă (+7.4%). Familiile au mers mai des la cumpărături...

Studiu Cargill: Consumatorii asociază bunăstarea animalelor cu siguranța alimentară
Autor: Nora Marin  /   joi, 24 mai 2018

Cercetările efectuate de Cargill în cadrul studiului "Feed 4 Thought" au constatat că 94% dintre consumatorii europeni cred că proteina este crescută și manipulată cu măsuri adecvate de siguranță alimentară.   Un total de 1.000 de participanți din întreaga Uniune Europeană au fost chestionați în aprilie, pentru a examina...