Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra africana se extinde in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa ce, acum o sapramana, la o ferma particulara din zona Tver din fosta Rusie sovietica, au murit 30 de porci din cauza febrei africane, iata ca maladia se extinde.

Bazandu-se pe analizele de laborator care au confirmat existenta bolii si urmarind derularea situatiei, veterinarii rusi au semnalat boala si intr-o zona invecinata, anume, Torjor, acolo unde au murit din aceeasi cauza inca 300 de porci.

Cateva zile mai tarziu, boala a fost semnalata si in regiunea Kuban. Specialistii considdera ca actuala epidemie este cea mai puternica din ulrima perioada.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...