Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in camerun

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe focare de febra porcina africana au fost izolate in nordul Camerunului, anunta pigprogress.com. Se estimeaza ca peste 100.000 de animale vor trebui ucise in incercarea de a stopa epidemia.

Boala a mai fost detectata in aceasta tara in decembrie anul trecut si s-a crezut ca a fost tinuta sub control si eradicata. Acum insa noi focare vor duce la sacrificarea a sute de animale bolnave.

In acest moment nu exista niciun vacin pentru febra porcina africana. Analistii se tem ca boala se va extinde si in tarile invecinate, in primul rand in Nigeria.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...