Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in camerun

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe focare de febra porcina africana au fost izolate in nordul Camerunului, anunta pigprogress.com. Se estimeaza ca peste 100.000 de animale vor trebui ucise in incercarea de a stopa epidemia.

Boala a mai fost detectata in aceasta tara in decembrie anul trecut si s-a crezut ca a fost tinuta sub control si eradicata. Acum insa noi focare vor duce la sacrificarea a sute de animale bolnave.

In acest moment nu exista niciun vacin pentru febra porcina africana. Analistii se tem ca boala se va extinde si in tarile invecinate, in primul rand in Nigeria.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...