Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Febra porcina africana in camerun

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Mai multe focare de febra porcina africana au fost izolate in nordul Camerunului, anunta pigprogress.com. Se estimeaza ca peste 100.000 de animale vor trebui ucise in incercarea de a stopa epidemia.

Boala a mai fost detectata in aceasta tara in decembrie anul trecut si s-a crezut ca a fost tinuta sub control si eradicata. Acum insa noi focare vor duce la sacrificarea a sute de animale bolnave.

In acest moment nu exista niciun vacin pentru febra porcina africana. Analistii se tem ca boala se va extinde si in tarile invecinate, in primul rand in Nigeria.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...