Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua noi focare de pesta porcina africana au fost identificate in Rusia, in regiunea Tver la porcii mistreti, informeaza PigProgress.net.

Primul focar a fost raporatde catre serviciile veterinare in zona de vanatoare Zavidovo.

„Pe 19 noiembrie la unul din locurile de hranire, din zona de vanatoare Zavidovo, au fost descoperiti morti patru porci salbatici. Au fost prelevate probe biologice in vederea testarii prezentei pestei porcine africane.

Zona in care au fost descoperiti morti porcii mistreti a fost dezinfectata, iar carcasele au fost distruse”, a anuntat Departamentul Serviciului de Sypraveghere Veterinara si Fitosanitara Taver, din regiunile Taver si Pskov.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...