Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua noi focare de pesta porcina africana au fost identificate in Rusia, in regiunea Tver la porcii mistreti, informeaza PigProgress.net.

Primul focar a fost raporatde catre serviciile veterinare in zona de vanatoare Zavidovo.

„Pe 19 noiembrie la unul din locurile de hranire, din zona de vanatoare Zavidovo, au fost descoperiti morti patru porci salbatici. Au fost prelevate probe biologice in vederea testarii prezentei pestei porcine africane.

Zona in care au fost descoperiti morti porcii mistreti a fost dezinfectata, iar carcasele au fost distruse”, a anuntat Departamentul Serviciului de Sypraveghere Veterinara si Fitosanitara Taver, din regiunile Taver si Pskov.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...