Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua noi focare de pesta porcina africana au fost identificate in Rusia, in regiunea Tver la porcii mistreti, informeaza PigProgress.net.

Primul focar a fost raporatde catre serviciile veterinare in zona de vanatoare Zavidovo.

„Pe 19 noiembrie la unul din locurile de hranire, din zona de vanatoare Zavidovo, au fost descoperiti morti patru porci salbatici. Au fost prelevate probe biologice in vederea testarii prezentei pestei porcine africane.

Zona in care au fost descoperiti morti porcii mistreti a fost dezinfectata, iar carcasele au fost distruse”, a anuntat Departamentul Serviciului de Sypraveghere Veterinara si Fitosanitara Taver, din regiunile Taver si Pskov.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...