Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Febra porcina africana in rusia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Doua noi focare de pesta porcina africana au fost identificate in Rusia, in regiunea Tver la porcii mistreti, informeaza PigProgress.net.

Primul focar a fost raporatde catre serviciile veterinare in zona de vanatoare Zavidovo.

„Pe 19 noiembrie la unul din locurile de hranire, din zona de vanatoare Zavidovo, au fost descoperiti morti patru porci salbatici. Au fost prelevate probe biologice in vederea testarii prezentei pestei porcine africane.

Zona in care au fost descoperiti morti porcii mistreti a fost dezinfectata, iar carcasele au fost distruse”, a anuntat Departamentul Serviciului de Sypraveghere Veterinara si Fitosanitara Taver, din regiunile Taver si Pskov.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...