Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Federatia agrostar solicita majorarea bugetului agriculturii pentru 2010

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reprezentantii Federatiei Agrostar ameninta ca vor declansa protestele, daca Agricultura nu va primi fonduri suficiente in 2010. Sindicalistii sustin ca in cazul in care bugetul pentru agricultura va ramane la 1,4 la suta din PIB, mai bine de doua treimi din exploatatiile agricole s-ar putea inchide.

Acestia au solicitat in mod expres prelungirea perioadei de subventionare cu un an, in cadrul unei intrevederi cu ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru. Ministrul insista insa ca bugetul anului 2010 este unul de criza. Potrivit proiectului de buget MADR pentru 2010 suma propusa pentru Agricultura este de 9,87 miliarde lei, respectiv 1,69% din PIB, din care 5,43 miliarde lei reprezinta fonduri din bugetul de stat restul fiind asigurat din resurse externe. Ministrul Agriculturii declarase, la sfarsitul lunii trecute, ca va cere suplimentarea acestui buget.

Federatia Agrostar este o organizatie sindicala din domeniul agricol, infiintata in 1990, care are peste 38.000 de membri din peste150 de sindicate din toate ramurile agriculturii (cultura campului, avicultura, viticultura, horticultura, sindicate ale producatorilor si fermierilor).

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...